13 / 05 / 2024

Kadıköyde 4 günlük su kesintisi

Kadıköyde 4 günlük su kesintisi

İstanbul ’ un Kadıköy ilçesinde 4 gündür sular kesik. Marketlerde dahi su bulmakta zorlanan vatandaşlar, Kadıköy Belediyesi ’ nin dağıttığı kuyu suyunu almak için sıraya girdi...

Mevduat faizlerinde son dakika! Hangi banka, ne veriyor? İşte 1 milyon TL'nin 32 günlük Nisan 2024 getirisi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımlamış olduğu verilere göre 1-3 aylık TL mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Peki, 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar oldu?

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!

Güvenlik zafiyeti ve vergi kaybına neden olduğu için günlük ev kiralamada 100 gün sınırı da deliniyor. 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor ya da 4 aylık tutuluyor ve ücret başkalarıyla bölüşülüyor. İşte ayrıntılar... 

Borsa günü rekorlarla tamamladı! Tüm zamanların en yüksek günlük kapanışı…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,90 değer kazanarak 4.657,00 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi. BIST 100 endeksi, bu sonuçla gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.686,57 puana taşımış oldu.

Borsa İstanbul günü rekorlarla tamamladı! En yüksek günlük kapanış…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,02 yükselişle 4.360,96 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştiridi, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.426,62 puana taşıdı.

Aldığına bin pişman oldu! Bir günlük zararı bile kalpten götürür!

Sosyal paylaşım platformu Twitter'ı zorlu bir sürecin sonunda 44 milyar dolara satın alan Tesla ve SpaceX’in CEO’su ünlü Elon Musk, şirketin reklam gelirlerinde büyük düşüş yaşandığını açıkladı. Musk, bir günlük kaybın 4 milyon dolar olduğunu duyurdu ve işten çıkarmaları savundu.

İzmir'deki günlük kiralık evde 1 genç öldü!

İzmir Buca’da uyuşturucu hap satın alan 4 gençten ikisi gittikleri günlük kiralık evde fenalaştı. Evdeki gençlerden Oğuzhan Değirmenci hayatını kaybetti.

Bahçelievler'de günlük kiralık evde korkunç olay!

Bahçelievler'de günlük kiralık evde korkunç bir olay yaşandı. Dairede çekyat altında ve bazı uzuvları kesilmiş kadın cesedi bulundu.

Kadıköy'de 4.1 milyon TL'ye icradan satılık 4 daire!

İstanbul ili, Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 4 milyon 157 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

4 soruda günlük ev kiralama işlemleri ve cezaları!

Konut siteleri veya apartmanda daire sahibi olan kimseler de taşınmazını günlük veya haftalık olarak kiraya vermek isteyebiliyor. Peki günlük kiralık evler için ruhsat gerekir mi? Günlük ev kiralamalarına banka zorunluluğu var mı? diyorsanız işte yanıtı...

Heafey Group 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın ana sponsoru!

Dünyaca ünlü gayrımenkul şirketi Heafey Group Türkiye’nin tek ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu üstlendi. 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın Büyük Ödülü Miami’de 4 günlük tatil olacak.

Uplife Kadıköy güncel ödeme planı!

22 katlı 4 kulede toplamda 830 lüks rezidans daire ve 20 ticari üniteden oluşan Uplife Kadıköy projesinde satışlar başladı. İşte, Uplife Kadıköy güncel ödeme planı...

Antalya Kaş'ta 4 günlük su kesintisi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü'nden (ASAT) yapılan açıklamada, Kaş Saklıkent isale hattındaki arızaların tamiratı ve Kaş Saklıkent Pompa İstasyonu rehabilitasyon çalışmaları nedeniyle 4 günlük su kesintisi yaşan

İstanbul'da 4 günlük elektrik kesintisi!

İstanbul'da, Avrupa ve Anadolu yakasında 22 ilçede 4 gün sürecek elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o ilçeler;

Kadıköyde 4 günlük su kesintisi Haberi

Kadıköyde 4 günlük su kesintisi

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde 4 gündür sular kesik. Marketlerde dahi su bulmakta zorlanan vatandaşlar, Kadıköy Belediyesi’nin dağıttığı kuyu suyunu almak için sıraya girdi.


Moda Parkı'nda bir araya gelen bir grup da su kesintisini protesto etti.  Bazı eylemcilerin bornoz  giymesi dikkat çekti.


‘KESİNLİKLE OYALAMA’

Söğütlüçeşme Caddesi üzerinde bulunan içme suyu hattındaki boruda meydana gelen arıza nedeniyle Kadıköy'de sular kesildi. Kadıköy Belediyesi suların kesik olduğu bölgelerde yaşayanların ihtiyaçlarını gidermek için harekete geçti, 5 noktada tankerlerle su dağıttı.  Su almaya gelen Seher Kadıoğlu, "Kesinlikle oyalama taktiği uygulanıyor. Sebep olarak arızayı gösteriyorlar" diye konuştu.


BORNOZLU PROTESTO

"Caferağa Dayanışması" isimli grup da Moda Parkı'nda bir araya gelerek suların akmamasını protesto etti. Grup, "TOMA'ya değil Moda'ya su" ve "Susma sustukça sular hiç gelmeyecek" şeklinde slogan attı. Bornozla eylem yapan vatandaşlar,  4-5...