12 / 05 / 2024

Kadıköyde su kuyruğu

Kadıköyde su kuyruğu

İstanbul ’ un Kadıköy ilçesinde 4 gündür sular kesik. Marketlerde dahi su bulmakta zorlanan vatandaşlar, Kadıköy Belediyesi ’ nin dağıttığı kuyu suyunu almak için sıraya girdi...

Kadıköy'ün en pahalı evi belli oldu! Dudak uçuklatan fiyatı ilan sitesini salladı! Aidatı ise resmen bir kira bedelinde!

İstanbul'un en  değerli ilçelerinden biri olan Kadıköy'de tarihi ve kültür yerleri kadar, satılık konut fiyatları da konuşuluyor. Kadıköy'de en pahalı satılık evin fiyatı adeta dudak uçuklatır türden. İşte ayrıntılar...

Kadıköy Osmaniye'deki rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kadıköy Osmaniye Mahallesi 627 Ada (Eski 7 Parsel) Yeni42, 43, 44 Parseller İle Bir Kısım Tescil Dışı Alanı İçeren Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıda...

Kadıköylüler: Söğütlüçeşme AVM-Gar projesi 'kazanım' değil, rant projesidir!

Bazı Kadıköy sakinleri Söğütlüçeşme'de hayata geçirilen Söğütlüçeşme AVM-Gar projesine karşı ‘kazanım’ değil, kent suçudur, rant projesidir" diyerek tepki gösterdi.

Euroda yarın dananın kuyruğu kopuyor! Bankanın kararına kesin gözüyle bakılıyor! 1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Küresel piyasaların gözü bu hafta merkez bankalarına çevrildi. Bugün Fed, yarın ECB faiz kararını açıklayacak. Euro için Avrupa Merkez Bankası'nın kararına kesin gözüyle bakırken yarın euroda dananın kuyruğu kopacak.  1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişinin gözü dolar kurunda. Seçimden sonra doların ne olacağı merak ediliyor. 1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın!

İslam Memiş ‘Artık dananın kuyruğu kopacak’ dedi ve ekledi: ‘Tahminlerim tutmazsa yeni rekorlara hazır olun!’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar, gram altın, Bitcoin ve borsa için ağızları çık bırakacak tahminlerde bulundu. Memiş, "Mayıs ayında dananın kuyruğu kopacak" şeklinde uyarı yaptı.

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar hemen bakın! 6 gün sonra dolarda dananın kuyruğu resmen kopacak

Dolar/TL kuru, yurt içi ve yurt dışı piyasalardaki son dakika gelişmeleri merakla takip ediliyor. Doların yönünü merak edenler için, 6 gün sonrası işaret edildi. Peki dolar 6 gün sonra ne kadar olacak? İşte dolarda dananın kuyruğu kopuyor. Elinde 1 doları bile olanlar hemen bakın.

Altında dananın kuyruğu kopuyor! Altın 1 hafta sonra işte tam da bu rakamı görecek! Flaş rakam peş peşe açıklandı!

Altını olanlar ya da altın almak isteyenler altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Altında artık dananın kuyruğu kopuyor! Analistler yaptıkları açıklamalarda altının 7 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı...

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Dolarda dananın kuyruğu koptu, asıl büyük bomba şimdi! Acilen gelin bakın

Dolardan dananın kuyruğu bugün açıklanan enflasyon rakamlarının ardından koptu. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilerin ardından dolarda hızlı bir yükseliş meydana geldi. Ancak dolarda asıl yükselişin bu hafta içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Hasanpaşa Mah 3453 ada 1 parsel ve kısmen 595 ada 1 parsel, Zühtüpaşa Mah 3454 ada 1, 2 ve 3 parseller, Tuğlacıbaşı Mah 580 ada 11, 13 ve 14 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Varol ve Uğur Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Kadıköy'de 56.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Kadıköy İlçesi, Merdivenköy Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 56 milyon 611 bin 80 TL olarak belirlendi. 

Kadıköyde su kuyruğu Haberi

Kadıköyde su kuyruğu

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde 4 gündür sular kesik. Marketlerde dahi su bulmakta zorlanan vatandaşlar, Kadıköy Belediyesi’nin dağıttığı kuyu suyunu almak için sıraya girdi.


Moda Parkı'nda bir araya gelen bir grup da su kesintisini protesto etti.  Bazı eylemcilerin bornoz  giymesi dikkat çekti.


‘KESİNLİKLE OYALAMA’

Söğütlüçeşme Caddesi üzerinde bulunan içme suyu hattındaki boruda meydana gelen arıza nedeniyle Kadıköy'de sular kesildi. Kadıköy Belediyesi suların kesik olduğu bölgelerde yaşayanların ihtiyaçlarını gidermek için harekete geçti, 5 noktada tankerlerle su dağıttı.  Su almaya gelen Seher Kadıoğlu, "Kesinlikle oyalama taktiği uygulanıyor. Sebep olarak arızayı gösteriyorlar" diye konuştu.


BORNOZLU PROTESTO

"Caferağa Dayanışması" isimli grup da Moda Parkı'nda bir araya gelerek suların akmamasını protesto etti. Grup, "TOMA'ya değil Moda'ya su" ve "Susma sustukça sular hiç gelmeyecek" şeklinde slogan attı. Bornozla eylem yapan vatandaşlar,  4-5...