22 / 05 / 2024

Dolarda dananın kuyruğu koptu, asıl büyük bomba şimdi! Acilen gelin bakın

Dolarda dananın kuyruğu koptu, asıl büyük bomba şimdi! Acilen gelin bakın

Dolardan dananın kuyruğu bugün açıklanan enflasyon rakamlarının ardından koptu. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilerin ardından dolarda hızlı bir yükseliş meydana geldi. Ancak dolarda asıl yükselişin bu hafta içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor.



Doları olan vatandaşlar piyasalarda yaşanacak gelişmeleri merakla takip ediyorlar. Dolarda bugün enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından ciddi bir yükseliş yaşandı. Durum böyle olunca yatırımcılar da dolar fiyatlarını daha yakından takip etmeye başladı. Analistlere göre dolarda dananın kuyruğu bugün koptu ancak geleceği yeni seviye, önümüzdeki hafta belli olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön