30 / 04 / 2024

Bitcoin çılgınlığı büyüyor! 1+1 ev 5 Bitcoin!

Bitcoin çılgınlığı büyüyor! 1+1 ev 5 Bitcoin!

Satışlarda Bitcoin de kabul ettiklerini belirten Miavita'nın Yönetim Firması Sahibi Erdal Daldaban, 360 bin TL’lik bir dairenin 5.30 Bitcoin fiyata sahip olduğunu söyledi..



Son günlerde gündemden düşmeyen Bitcoin ile satış yapan Türk işletme sayısı artış gösteriyor. Ülkemizde gayrimenkulden E-ticarete, perdeden kitaba kadar birçok alanda bitcoin’le alışveriş yapılabiliyor. Bitcoin’i ödeme aracı olarak kabul eden işletme sayısı 40-50 arasında.

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre gayrimenkulde bitcoin ile satış yapan firmalardan biri Ankaralı Miavita. 

 

Bitcoin çılgınlığı büyüyor! 1+1 ev 5 Bitcoin!

 

Satışlarda bitcoin de kabul ettiklerini belirten projenin Yönetim Firması Sahibi Erdal Daldaban, “Henüz satış yapmadık ama ilgilenenler var. Bir tüketici yurtdışından Japonya’dan, biri de yurtiçinden ilgileniyor. Dairenin büyüklüğüne bağlı olarak bitcoin bedeli belirliyoruz. 360 bin TL’lik bir daire 5.30 Bitcoin fiyata sahip. Daire fiyatları 15.30 bitcoin’e kadar gidiyor” dedi.

 

Bitcoin çılgınlığı büyüyor! 1+1 ev 5 Bitcoin!

 

Bitcoin’le satış yapmanın bir riski olmadığını dile getiren Daldaban, “Biz Avustralya’daki bir müşterimize daire sattık. Avustralya dolarını alabilmek için üç gün bekledik. Bu bekleyişi nasıl hızlandırırız derken böyle bir formül aklımıza geldi. Bitcoin’le satış yapmaya karar verdik. Alışverişte kullanımının önünde engel yok. Gönderildiği tarihteki kurdan bitcoin olarak alabiliyoruz. Türk borsasındaki kuru kabul ediyoruz. Alınca  TL’ye çeviriyoruz. Herhangi bir riski yok. Çok da büyük kolaylık sağlıyor. Avustralya’dan dolar üç günde gelirken, Bitcoin ile işlem 5-6 dakika sürüyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

 

Web: http://miavita.com.tr/


Geri Dön