06 / 05 / 2024

Bitcoin daha çekici olacak!

Bitcoin daha çekici olacak!

Uzmanlar, Bitcoin'in 19.000$'ının yatırımcılar için S&P 500'ün 3.600$'ından daha çekici olabileceğini söylüyor!



Hem Bitcoin ( BTC ) hem de borsa son zamanlardaki davranış farkı, kripto para birimi fiyatlarının potansiyel istikrarı ve BTC'nin bir değer deposu olarak kullanımı hakkında soruları gündeme getiriyor. 

Kripto para piyasasında neler oluyor? Bitcoin, Ethereum ve Ripple yükselecek mi? Bitcoin'in yatırımcılar için şu anda ne kadar çekici?

Bloomberg Intelligence Kıdemli Emtia Stratejisti Mike McGlone, 20 Ekim'de Twitter'da hisse senetleri ve Bitcoin tartışması hakkındaki görüşlerini paylaştı.

McGlone, S&P 500 düşmeye devam ederse, Bitcoin'in 19.000 dolar civarında bir dayanak sağlayacağını ve hisse senedi fiyatının düşmesini neyin durduracağı sorusunu gündeme getireceğini iddia ediyor.

Bitcoin'de umutlar yeşerdi! O isim açıkladı!

Bitcoin'in fiyatı hiçbir zaman 200 haftalık hareketli ortalamasının altına düşmedi, ancak şu anda McGlone'a göre 2020'nin ilk çeyreğinin sonundaki fiyatın dörtte biri, bu da devam eden bir yükseliş eğilimine işaret ediyor olabilir.

McGlone ayrıca şunları söyledi:

“Grafiğimiz, Haziran ayında oradaki ilk işlemden bu yana kriptonun bu seviyenin hemen üzerinde konsolide olduğunu gösteriyor ve çoğu riskli varlık gibi, özellikle düşmeye devam ederse, hisse senetlerinde hareketlere tabi. Ekim ayının sonuna doğru kilit bir soru, azalan borsa dalgasını neyin durdurduğu ve bunun Fed olması muhtemel değil.”
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön