28 / 04 / 2024

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ne kadar oldu? Güncel Bitcoin fiyatı!

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ne kadar oldu? Güncel Bitcoin fiyatı!

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ne kadar oldu? Kripto para sektörünü yakından tanıyanlar bu soruyu soruyor. İşte detaylar!



KRİPTO PARA SEKTÖRÜNDEKİ SON GELİŞMELER!

Bitcoin 30 bin dolar seviyesinin altına düşmesi ile 18 bin, 22 bin dolar seviyesi arasındaki seyrini bir süredir sürdürüyor.

 İşte 19 Temmuz Bitcoin ne kadar? Son dakika: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ne kadar oldu?

Kripto paralarda kısa vadeli yükselişlerden sonra genel itibari ile birlikte düşüşler de devam ediyor. Bitcoin, Ethereum başta olmak üzere diğer pek çok kripto para 19 Temmuz gününe hareketli bir şekilde başladı. Peki, 19 Temmuz Bitcoin ne kadar? Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ne kadar oldu? İşte Kripto para borsasında merak edilen detaylar…

Kripto para sektöründe durgunluk dönemi devam ediyor. ABD’de enflasyonun 41 yılın zirvesine çıkması, ABD’de faiz artış beklentilerinin çoğalması, Euro-dolar paritesinin 20 yılın en düşük en dibini gördü. Bu gerileme başka bir deyiş ile doların tüm dünyada değer kazanması kripto para birimlerinin üzerinde de doğrudan etkili olmaktadır.

Dolar bir yatırım aracı olarak düşünüldü ve düşünülmeye de devam ediliyor. Bu yükselişten pay almak isteyenler tercihlerini bu yönde yapıyor. ABD Merkez Bankası Fed’in enflasyonla mücadele etmek için önümüzdeki günlerdeki toplantıda bu durum netliğe kavuşacak.

BİTCOİN NE KADAR?

Bitcoin 21.999,90 Dolar dolar seviyesinde satışa sunuluyor.

ETHEREUM NE KADAR?

Ethereum 1.530,78 dolar seviyesinde yer alıyor.

RİPPLE NE KADAR?

Ripple 0,0,35800 cent seviyelerinde işlem görmekte.

DOGECOİN NE KADAR?

Dogecoin 0,067 cent seviyelerinde işlem görmekte.

DOLAR KAÇ TL?

Dolar, 19 Temmuz Salı gününün son dakikalarında alış fiyatı 17.5380 TL iken, satış fiyatı, 17.6620 TL’dir.

EURO NE KADAR?

Euro’da dolar ile aynı dakikalarda alış fiyatı, 17.9000 TL iken, satış fiyatı 18.0570 TL’dir.

Özel üniversiteler öğrenim ücretleri açıklandı! Özel üniversitelerin ücretleri açıklandı mı?

Elektrikli arabaların fiyatında değişiklik! Türkiye’de satılan elektrikli araç fiyatları!

Kargo çalışanlarına zam mı yapıldı? Kargo çalışanlarına ne kadar zam geldi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön