02 / 05 / 2024

Bitcoin Fog'un kurucusu gözaltına alındı!

Bitcoin Fog'un kurucusu gözaltına alındı!

ABD'de Bitcoin operasyonları tüm hızıyla devam ediyor. 1 milyon 200 binden fazla Bitcoin aklayan 'Bitcoin Fog' isimli kripto borsa kurucusu kurucusu Roman Sterlingov gözaltına alındı.



ABD'de 1 milyon 200 binden fazla Bitcoin akladığı öne sürülen Bitcoin Fog kripto para borsasının sahibi Roman Sterlingov yapılan operasyonla gözaltına alındı. Sputniknews'te yer alan habere göre; 2011'de yasadışı faaliyetlere başladığı iddia edilen Sterlingov 1 milyon 200 bin adet Bitcoin aklamak ve  lisanssız para transferleri yapmakla suçlanıyor. 

Bitcoin Fog un kurucusu gözaltına alındı!

İsveç ve Rus vatandaşı olan Sterlingov'un akladığı paraların işlem yapıldığı zamanki değeri yaklaşık 336 milyon dolar.

Yasa dışı yollarla elde edilen paraları piyasaya süren Bitcoin Fog kullanıcılara paraların kaynağını gizleme şansı tanıyor. 

Nexon'dan Bitcoin'e 100 milyon dolarlık yatırım!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön