03 / 05 / 2024

Bitcoin için boğa sinyali!

Bitcoin için boğa sinyali!

Bitcoin dibi gördü mü? Arcane analistleri değerlendirdi.



2022'nin sonlarına doğru yaklaşırken, yaklaşık bir yıldır kayıp bekleyen yatırımcılar ayı piyasasına son vermek istiyor.

Bitcoin ve kripto para piyasalarındaki keskin düşüşün ardından yükseliş bekleyen yatırımcılar için Arcane Research tarafından yeni bir rapor yayınlandı.

Arcane Research'e göre, ayı piyasaları çok yorucu ve düşüş trendleri genellikle sadece yaklaşık bir yıl sürüyor. Mevcut ayı piyasasını önceki BTC ayı piyasası döngüleriyle karşılaştıran Arcane analistleri, mevcut ayı piyasasının 2014 ve 2018 ayı piyasalarının uzunluğu ile uyumlu olduğunu kaydetti.

“BTC’nin ayı piyasası artık 2014 ve 2018 ayı piyasalarıyla karşılaştırılabilir uzunlukta sürdü.”

2018'de düşüş süresinin 364 gün ve 2014'te 407 gün olduğunu kaydeden Arcane, mevcut ayı döngüsünün zirveden dip noktaya 376 gün sürmesini beklediğini söyledi.

Önceki piyasa hacim düşüşlerini de kıyaslayan analistler, “kripto piyasası Ocak 2018’deki 830 milyar dolardan aynı yılın Aralık ayına kadar %87 düşerek 100 milyar dolara geriledi. Ancak mevcut ayı döngüsünde Terra/Luna ve FTX çöküşüne rağmen piyasa hacim düşüşleri o kadar büyük değil.” dedi.

Mevcut tarih itibariyle ayı döngüsünde zirveden dibe 386 gün geçtiği göz önüne alındığında analistlere göre Bitcoin‘de dip yaklaşık 10 gün önce bulundu. Peki, kriptolarda son durum ne? 2 Aralık 2022 kripto fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön