27 / 04 / 2024

Bitcoin ne kadar? 15 Haziran Bitcoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Bitcoin ne kadar? 15 Haziran Bitcoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Bitcoin fiyatı açıklanan FED faiz kararı sonrası araştırılmaya başlandı. Kripto paraların fiyatlarında yaşanan değişiklikler vatandaşlar tarafından takip ediliyor. İşte 15 Haziran Bitcoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?



ABD'de enflasyonun beklentileri nedeniyle kripto paralardaki satış süreci geçtiğimiz gün itibarıyla şiddetli bir hale büründü. Kripto para birimleri, enflasyonla mücadele için dünya çapında gerçekleştirilen sıkılaştırma politikalarının küresel piyasalardan likiditeyi azaltması nedeniyle adeta çöküşe geçti. Kripto varlıklarda gerçekleştirilen satış dalgası yatırımcılarda paniğe neden oluyor.

15 Haziran Çarşamba günü sert düşüş kaydeden kripto para birimlerinde Fed’in 75 baz puan faiz artırmasıyla birlikte saat 21.00 itibarıyla satışlar sürüyor.

En yüksek hacimli dijital varlık Bitcoin yüzde 7 oranında düşüşle 20 bin 547 dolardan işlem görmeye başladı. Ethereum yüzde 12 oranında azalışla 1069 dolar seviyelerinde hareket ediyor. Yüksek hacimli altcoinlerden Cardano yüzde 1 oranında azalışla 0.4761 dolar, Ripple yüzde 5.44 oranında düşüşle 0.3037 dolar, Solana yüzde 2.81 oranında gerileyerek 28.83 dolardan işlem görmektedir.

FED faiz kararı sonrası dolar ne kadar oldu?

Kırmızı etin fiyatı ne kadar? Ete zam mı geldi?

Benzine 15 Haziran yeni zam mı geldi? 15 Haziran benzin litre fiyatı kaç lira oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön