27 / 04 / 2024

Benzine 15 Haziran yeni zam mı geldi? 15 Haziran benzin litre fiyatı kaç lira oldu?

Benzine 15 Haziran yeni zam mı geldi? 15 Haziran benzin litre fiyatı kaç lira oldu?

Benzin fiyatları her gün olduğu gibi 15 Haziran Çarşamba günü de araç sahiplerinin gündeminde yer alıyor. Peki 15 Haziran benzin litre fiyatı kaç lira? Benzine yeni bir zam mı geldi? İşte detaylar!



Benzin fiyatları otomobil sahiplerinin en çok ilgilendiği konular arasında bulunuyor. İl il benzin fiyatları merak ediliyor. Brent petrole bağlı olarak değişen benzin fiyatlarındaki son durum sorgulanıyor. İşte 15 Haziran benzine indirim mi yoksa zam mı geldi? Sorusunun ayrıntılı cevapları…

15 HAZİRAN BENZİN LİTRE FİYATI KAÇ LİRA OLDU?

Brent petrol ve döviz kurunda yaşanan değişimler akaryakıt sektörünü de yakından ilgilendiriyor. Benzine gece yarısından itibaren geçerli olacak indirim geldi. Benzin litre fiyatına 97 kuruş indirim yapıldı. Yapılan indirim sonrası güncel akaryakıt fiyatları güncellendi.

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI 15 HAZİRAN 2022

İstanbul'da benzin litre fiyatı 27,45 TL

 

İstanbul'da motorin litre fiyatı 27,83 TL


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön