29 / 04 / 2024

Bitcoin ödeme aracı olacak mı? Kriptoların devi enflasyonu etkiler mi? Resmen açıklandı!

Bitcoin ödeme aracı olacak mı? Kriptoların devi enflasyonu etkiler mi? Resmen açıklandı!

Twitter kurucusu Jack Dorsey liderliğindeki dijital ödeme hizmetleri şirketi Block tarafından gerçekleştirilen yeni bir araştırma, kişilerin Bitcoin kullanım tercihlerine ilişkin dikkat çeken sonuçları ortaya çıkardı. İşte o sonuçlar...



Dijital ödeme hizmetleri şirketi Block tarafından gerçekleştirilen yeni bir araştırma, kişilerin Bitcoin kullanım tercihleriyle ilgili dikkat çeken sonuçları belirledi. Ankete katılan düşük gelirli bireylerin yüzde 40'ı; Bitcoin'den para kazanmak yerine, Bitcoin'le ödeme yapmak istediğinin altını çizdi. 

Bitcoin ödeme aracı olacak mı? Kriptoların devi enflasyonu etkiler mi? Resmen açıklandı!

Twitter kurucusu Jack Dorsey liderliğindeki dijital ödeme hizmetleri şirketi Block tarafından gerçekleştirilen yeni bir araştırma, kişilerin Bitcoin kullanım tercihlerine ilişkin dikkat çeken sonuçları ortaya çıkardı. Bu çerçevede şirket, Ocak 2022'de ABD, Orta Doğu, Afrika ve Asya-Pasifik bölgelerindeki ülkelerde yaşayan 9 bin 500'i aşkın yetişkinle bir anket çalışmasına imza attı. 

İşte Bitcoin kullanımına ilişkin yapılan anketten çıkan çarpıcı sonuçlar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön