29 / 04 / 2024

Bitcoin popülerliğini yitirdi! Google aramalarında son iki senenin en düşük seviyesinde!

Bitcoin popülerliğini yitirdi! Google aramalarında son iki senenin en düşük seviyesinde!

Google aramalarında "bitcoin satın al" anahtar kelimesine ilgi 2 senenin en düşük seviyesini gördü!



Bitcoin (BTC), senenin başından beri düşüş trendinde ve değerini 20.000 doların üzerinde tutmak için mücadele ederken büyük bir satış gördü. Piyasa düzeltmesinnden sonra, yatırımcılar arasında bu varlığa olan ilgi de düştü.

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Uzmanlar karamsar! Krito paralar eriyor mu?

Özellikle, "bitcoin satın al" anahtar kelimesine yönelik Google arama ilgisi iki yılın en düşük seviyesine ulaştı ve 10 Eylül'de sona eren haftada 6 popülerlik puanı aldı. Kripto para birimi, geçen yıl kaydedilen boğa piyasasıyla sonuçlanan başka bir ralli için hazırlanıyordu. Başka bir yerde, bölgelerin analizi, Nijerya'nın  en yüksek 100 puan alan anahtar kelimeyle lider olduğunu ve ardından 33'te Gana'nın geldiğini gösteriyor. Kamerun 30 puanla üçüncü sırada. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön