30 / 04 / 2024

Bitcoin ve Altcoin’lerde son dakika şoku! 20 Şubat saat 03.00’da kıyamet kopacak!

Bitcoin ve Altcoin’lerde son dakika şoku! 20 Şubat saat 03.00’da kıyamet kopacak!

Bitcoin (BTC) ve altcoin yatırımcıları nefeslerini tutarak haftalık kapanışı beklemeye başladı. İşte BTC yatırımcılarının yakından takip ettiği fiyat seviyeleri...



Bitcoin'in fiyatı neredeyse yüzde 3 artarak günlük en yüksek seviyesi olan 24.924 dolara ulaştı. Makro göstergeler ve şahin Fed yorumları, BTC fiyatının 25.000 doların üzerine düşmesine yol açtı, ancak en büyük kripto para birimi yükselmeye çok hevesli görünüyor. Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksi‘nin 60 seviyesinde olmasıyla piyasa duyarlılığı olumlu seyretmeye devam ederken yatırımcıları son rallinin bir boğa tuzağı olup olmadığını sorgulayarak piyasadaki “Açgözlülük” duygusu nedeniyle dikkatle hareket ediyor. Teknikte uzman takip ettiği önemli seviyeler vardır. Bu, kripto para piyasasının rehberi olan BTC için dikkatle takip edilmesi gereken seviyedir.

 Bitcoin ve Altcoin’lerde son dakika şoku! 20 Şubat saat 03.00’da kıyamet kopacak!

Bitcoin Fiyatında Dikkat Edilmesi Gereken Seviye!

Coin Türk'ten Ömer Ergin'in haberine göre; BTC fiyatı şu anda 24.561 dolardan işlem görüyor. Psikolojik 25.000 dolar seviyesinin üzerine bir kırılma piyasaya ivme katacak, ancak yatırımcılar yükseliş ivmesini görmeden önce 200 Haftalık Hareketli Ortalama (WMA) gibi kilit seviyeleri aşmaları gerekiyor. Yatırımcılar için 200 WMA, Bitcoin için uzun vadeli trend tersine dönüşlerini belirlemek için kullanılacak en etkili göstergelerden biridir. Ayrıca Bitcoin fiyatındaki son düşüş 25 bin doların hemen üzerinde bulunan 200 WMA’nın bir direnç görevi görmesiyle geldiğini de not edelim.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön