04 / 05 / 2024

Bitcoin ve Altcoinler'de son durum ne? İşte 11 Haziran 2022 kripto para piyasası

Bitcoin ve Altcoinler'de son durum ne? İşte 11 Haziran 2022 kripto para piyasası

Kripto yatırımcılarının gözü kulağı gelecek yükseliş haberlerinde. Peki Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin ve Altcoinler ne kadar? İşte 11 Haziran kripto para piyasasında son durum...



Ünlü Analist, açıkladı! Bitcoin’in kaderi yeniden yazılacak!

Osmosis (OSMO) 1,31dolardan işlem görürken Tezos (XTZ) 2,03 dolardan işlem görüyor.

10 Haziran’ı düşüşle açan ABD Borsaları, günü tekrardan düşüşle kapattı.

Genelde yükselişi Bitcoin’i olumsuz etkileyen dolar indeksi DXY, son 24 saatlik periyotta yüzde 0,94 artışla 104,19 seviyelerinde bulunuyor.

Bitcoin’in market değeri 558 milyar dolar civarında test edilirken kripto para piyasasının toplam değeri tekrardan 1.25 trilyon doların altına geriledi.

24 saatlik kripto para piyasasının hacmi ise 68 milyar dolar civarlarında seyrediyor.

Ethereum'da yatırımcıları şok eden tahmin! O tarihe dikkat! 

Dolar/TL bugün yazım esnasında yüzde 0,05 yükselişle 17,12 seviyelerindeyken Euro/TL paritesi yüzde 1,29 düşüşle 18,01 seviyesinde bulunuyor.

Son 24 saatlik periyotta kripto para piyasasından 263 milyon dolar tasfiye olurken bu durumdan 72 binden fazla kripto para yatırımcısı etkilendi.

Tasfiye olan pozisyonların yüzde 84,71’lik kısmını long (uzun) pozisyonlar oluştururken en çok tasfiye Ethereum’da (ETH) kaydedildi.

Temmuz ayında ev sahibi kiraya ne kadar zam yapabilir?

Kütahya Belediyesi iki adet imarlı arsa satıyor!

Altın alacaklar dikkat! Ünlü ekonomistten gram altın için bomba tahmin! Altın fiyatları düşecek mi?

0.99-0.89 düşük faizli konut kredi başvuruları ne zaman başlıyor? İşte özel ve kamu bankası güncel konut kredi oranları

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön