Kripto Paralar

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Morgan Stanley'den Bitcoin yatırımcılarına kritik uyarı! 

Dünya'nın merakla takip ettiği kripto para sektöründe ki hareketliliğe yönelik ABD'li yatırım bankası Morgan Stanley'den uyarı niteliğinde açıklama geldi. Morgan Stanley, Bitcoin yatırımcılarının sakin kalması gerektiğini söyledi.Son zamanlarda Bitcoin'de yaşanan düşüş yatırımcıların paniklemesine sebebp oldu

Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kripto para piyasası merakla takip ediliyor. Son zamanlarda Bitcoin'de yaşanan düşüş yatırımcıların paniklemesine sebebp oldu.  Morgan Stanley analistleri yatırımcıların paniklememesi ve sakin davranması gerektiğini söyledi.

 

Başta Bitcoin olmak üzere hemen hemen bütün kripto para piyasasında son birkaç aydır düşüş yaşanıyordu. ABD'li yatırım bankası Morgan Stanley analistleri, yatırımcıların bu dalgalanmalara karşı nasıl bir yol izlemesi gerektiğini açıkladı. 

YATIRIMCILAR PANİK YAPMAMALI

 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bilindiği üzere Bitcoin Kasım ayında gördüğü tüm zamanların en yüksek seviyesinin ardından hemen hemen yüzde 50 oranında bir düşüş yaşadı. Yaşanan düşüş ardından açıklama yapan Morgan Stanley analistleri, yatırımcıların bu gibi durumlar karşısında paniklememeleri ve düşüşün geçmesini beklemesi gerektiğini söyledi. Ayrıca bu dalgalanalarda sakin kalamayan yatırımcıların panik halinde yaptıkları satışların da yanlış olduğu kaydetti.

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Amazon'dan güç aldı!

Bitcoin toparlanacak mı? İşte son durum...