17 / 05 / 2024

Bitcoin'de son çöküşü bilen analist resmen açıkladı! Her şey yeniden başlıyor!

Bitcoin'de son çöküşü bilen analist resmen açıkladı! Her şey yeniden başlıyor!

Bitcoin yeniden ivme kazanırken, son çöküşün farkında olan analistler, yatırımcılar arasında endişe yaratan bir açıklama yayınladı.



Bazı analistler, madenci kapitülasyonuna, güçlü hodl verilerine ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan uzun vadeli arza işaret ederek BTC’de dip seviyenin görüldüğünü vurgulamıştı. Bununla birlikte Sulivan, BTC 20.000 ila  22.000 dolara ulaşırsa  S2F yeşil bölgesine girebileceğine inanıyor. Bu durum, başka bir satışı tetikleyebilir.

 Bitcoin de son çöküşü bilen analist resmen açıkladı! Her şey yeniden başlıyor!

Uzmanlar, ABD TÜFE rakamlarının daha geniş tahminlerden daha iyi performans göstermesi durumunda bu hafta içinde böyle bir artışın meydana gelebileceğini ekledi. Analist arıca, makroekonomik ortama ve ABD ve diğer ülkelerin uzun bir resesyon sürecine girip girmeyeceğine bağlı olarak 2023’ün Bitcoin için daha kötü olabileceği konusunda da uyardı. Analist, Mart 2022’de, BTC‘nin fiyatı hala 40.000 doların oldukça üzerindeyken, S2F oranına dayandırarak, fiyatın 16.700 doların altına kadar düşebileceğini doğru tahmin etmişti.

 Bitcoin de son çöküşü bilen analist resmen açıkladı! Her şey yeniden başlıyor!

Kritik Endeks, Alarm Veriyor!

Anketler, oynaklık ve sosyal medya yorumları gibi çeşitli verilerden BTC'nin genel ruh halini hesaplayan Korku ve Açgözlülük Endeksi de ışıltılı bir tablo çizmiyor. Endeks, Bitcoin fiyatı 0'dan (aşırı korku) 100'e (aşırı açgözlülük) dalgalandığında hareket eder. Geçen yılki piyasa koşulları göz önüne alındığında, aşırı korku bölgesinin dışında kalması şaşırtıcı değil.

 Bitcoin de son çöküşü bilen analist resmen açıkladı! Her şey yeniden başlıyor!

Bitcoin'in devam eden düşük oynaklığı, uzmanlar tarafından geçmiş döngülere atıfta bulunularak açıklandı. Kripto piyasaları, düşük oynaklık nedeniyle son üç haftadır yatay hareket etmeye devam etti, ancak makro ortam ve ABD'den gelen veriler yakından izleniyor.

Bitcoin'de kıpırdanma! Son dönemin zirvesini gördü
Bitcoin’de herkes perşembeyi bekliyor! 3 Uzman açıkladı!
Ünlü Analiz şirketinden şok eden Bitcoin tahmini!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön