03 / 05 / 2024

Bitcoin'de umutlar yeşerdi! O isim açıkladı!

Bitcoin'de umutlar yeşerdi! O isim açıkladı!

Kripto piyasası düşmeye devam ederken analist Erhan Ünal, Bitcoin'in gelecekteki değeri hakkında şaşırtıcı bir tahminde bulundu.



Kasım ayından bu yana kripto piyasası düşüşü yavaşlamadı. Küresel gelişmeler, 100.000 dolara yükseldiği söylenen bitcoin tarihi bir düşüşle 19.000 dolara düştüğü için piyasayı etkilemeye devam ediyor. Yatırımcıların ne yapması gerektiğini tahmin edemeyen analist Erhan Ünal, sosyal medya hesaplarından Bitcoin ile ilgili bir inceleme yaptı. 

Bolgegundemcom'da yer alan habere göre; Bitcoin'de mevcut görünüm itibarıyla verilerin olumlu bir dönüş sağlayacağını aktaran Ünal, "Momentum tarafında haftalık gibi büyük zaman diliminde Pozitif uyuşmazlık var." şeklinde konuştu.

Bitcoin'e yatırım zamanı mı? O isim açıkladı!

Bitcoin'in düşüş trendinin kırıldığını açıklayan Ünal, "2013 Yılından beri başarılı bir şekilde çalışan BTC'nin Gökkuşağı grafiği en dip seviyede. Global akıştan negatif çıkarımlarda bulunabiliriz fakat bu sektörün psikoloji tarafını göz önüne aldığımızda yükseliş yönünün 1 puan daha önde olduğunu düşünüyorum." analizinde bulundu.

Ünal, Bitcoin'in gelecekteki değerini tahmin ederken şunları söyledi:

"Benim şahsi beklentim gecikmiş olan ara yükseliş sezonunun gelmesi ve BTC fiyatının 38.000$ seviyesine kadar yükselmesi yönünde. Sabırla hedefimi bekliyorum."

Peki, kripto para fiyasalarında son durum ne? Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar? Tether ne kadar? Dogecoin ne kadar? İşte kripto paralarda son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön