29 / 04 / 2024

Bitcoin'de yükseliş bekleniyor!

Bitcoin'de yükseliş bekleniyor!

Kripto paralar hakkında yaptığı yorumlarla dikkat çeken Raoul Pal, Bitcoin'de yükselişin geldiğini açıkladı.



Kripto para birimleri hakkında yorum yapmasıyla tanınan Raul Pal, değişen makro zemin nedeniyle kripto para birimleri gibi riskli varlıklar konusunda aşırı yükselişe geçtiğini söyledi.

Bitcoin de yükseliş bekleniyor!

Kripto video şirketlerine yönelik gerçek vizyonuyla da tanınan eski bir Goldman Sachs yöneticisi olan Pal, Fed faiz artırımlarının yavaşlamasının hem geleneksel hem de kripto pazarları için faydalı olabileceğini iddia ediyor.

Enflasyonu kontrol altında tutmak için 2022'de faiz oranlarını arka arkaya dört kez 0,75 puan artıran Fed, Aralık ayında faiz artırımlarını 50 baz puana indirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön