27 / 04 / 2024

Kripto paralar yatırımcılarını şaşırttı! Bitcoin'i neler bekliyor? Bitcoin değerlenecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Kripto paralar yatırımcılarını şaşırttı! Bitcoin'i neler bekliyor? Bitcoin değerlenecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Kripto para piyasalarında durgunluk süreci sürüyor. Peki kripto paraları neler bekliyor? Kripto paralar değerlenecek mi? Kripto paralarda ve Bitcoin'de yükseliş sürecek mi? İşte merak edilen ayrıntılar...



Kripto para piyasalarında canlanma sinyalleri gelse de güçlenme aşaması henüz başlamadı. Kriptoların lideri Bitcoin'le beraber hareketlenen piyasada toplam değer 1 trilyon dolar civarına yakınlaştı. 

Kripto para piyasalarında durgunluk süreci sürüyor. Sosyal medyada uzman olarak kendini tanıtanların küçük artış hareketlerinde yatırımcıları etkileyen açıklamalar yapmaları haricinde bir aksiyon alamayan kripto paralar zirvelerinden oldukça uzakta seyrediyor. 

Kripto paralar yatırımcılarını şaşırttı! Bitcoin i neler bekliyor? Bitcoin değerlenecek mi? Yatırımcılar dikkat! 

ABD’de enflasyonun 41 senenin zirvesine ulaşması, faiz artırımı beklentilerinin yoğunlaşması, Euro/dolar paritesinin 20 senenin dibini görmesi ve doların tüm dünyada değerlenmesi kripto paraları etkiliyor. 

Peki kripto paraları neler bekliyor? Kripto paralar değerlenecek mi? Kripto paralarda ve Bitcoin'de yükseliş sürecek mi? İşte merak edilen ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön