03 / 10 / 2024

Bitcoin'den büyük çıkış! Yatırımcılar şaşkın

Bitcoin'den büyük çıkış! Yatırımcılar şaşkın

Bitcoin fiyatındaki rallinin hafta boyunca devam etmesi beklenmekte.  Analistler, yukarı hareketin devam etmesi için 25 bin dolar seviyesini kritik görmekte.




Glassnode analistleri de yaptıkları değerlendirmede, "Bitcoin bir aydan uzun süredir ortalama maliyet fiyatının altında işlem görüyordu, pek çok gösterge fiyatın dip yaptığına işaret ediyordu" sözlerine yer verdi. Bitcoin fiyatında toparlanmanın önümüzdeki günlerde yüzde 25'e ulaşabileceğini de söylediler.

Teknik göstergelere bakan analistler ise Bitcoin fiyatında yukarı hareket için öncelikle 25 bin dolar seviyesinin geçilmesi gerektiğinin altını çiziyorlar. 

Bitcoin fiyatı şu sıralarda yüzde 7'ye yakın artışla 23.670 dolar seviyesinde bulunuyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön