03 / 05 / 2024

Bitcoin'den yatırımcıları üzen yeni rekor! Üst üste 8 haftayı düşüşle kapattı! 

Bitcoin'den yatırımcıları üzen yeni rekor! Üst üste 8 haftayı düşüşle kapattı! 

Bitcoin, 8 haftadır kapanışı kırmızı mumla yapıyor. 2 ay önce 47 bin dolar seviyelerine kadar ulaşan dev kripto para birimi, durdurulamayan bir değer kaybı sürecine girdi....



Bitcoin, sergilediği bu son düşüş trendine kadar en çok 6 haftayı kırmızı mumla kapatmıştı. Ancak kriptoların devi, geçen hafta 7 haftalık periyotla kırdığı rekoru, dün itibariyle 8 hafta olarak güncelledi. 

Bitcoin den yatırımcıları üzen yeni rekor! Üst üste 8 haftayı düşüşle kapattı! 

Kripto paraların geneli son zamanlarda bir düşüş trendi sergiliyor. Bu değer kaybının arkasında ise pek çok neden bulunuyor. 

CNN Türk'ün aktardığına göre; kripto paralardaki düşüşü, önde Rusya ve Ukrayna savaşı tetikledi. Piyasalar savaşla tedirgin oldu. Ardından FED faiz artırımı ve buna bağlı olarak da bilançoların daraltılması haberleriyle tekrar irkilen kriptolar, LUNA depremiyle de iyice sarsıldı. 

Benzin ve motorine dudak uçuklatan zam! Bu geceden itibaren! 26 Mayıs 2022 Petrol Ofisi, BP, Total ve Opet fiyat listesi

Doları hırçınlaştıran son dakika gelişmesi!

Merkez Bankası'nda soğuk duş! Dolarlar bir anda buhar oldu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön