02 / 05 / 2024

Bitexen, Sakaryaspor ve Sivasspor'un token arzını gerçekleştirdi!

Bitexen, Sakaryaspor ve Sivasspor'un token arzını gerçekleştirdi!

Bitexen, 11 Ekim 2021 Pazartesi günü Sakaryaspor'un SKRY Token'ının arzını gerçekleştirdi. SKRY Token'ın ön satışı, 4 ay kilitli kalma ve kilitsiz tercihleriyle yapıldı.



Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, geçtiğimiz hafta iki token arzı yaptı. Bitexen, 11 Ekim 2021 Pazartesi günü Sakaryaspor'un SKRY Token'ının arzını gerçekleştirdi.

Para Dergisi’nde yer alan habere göre; SKRY Token'ın ön satışı, 4 ay kilitli kalma ve kilitsiz tercihleriyle yapıldı. Her iki ön satışa ilişkin görüşlerini paylaşan Bitexen Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem, şu açıklamalarda bulundu: 

Bitexen, Sakaryaspor ve Sivasspor un token arzını gerçekleştirdi!

"Sakaryaspor ile SKRY Token ve Sivasspor'un SIV Token'ını arz etmekten mutluyuz. Bitexen olarak Sakaryaspor ile Sivasspor taraftarlarının ve Sakaryaspor Kulübü ve Sivasspor Kulübü'nün taraftar token'lara gösterdikleri büyük ilgi ve teveccühleri için teşekkür ederiz. Kullanıcılarının taleplerine yönelik gelişe; ve büyüyen, tamamen Türk mühendisleri eseri Bitexen olarak, serbest piyasada fiyatlanan token'larla futbol ve kripto para dünyasını birleştirmeye devam edrceğiz."

Kripto paralarda token patlaması!

Fenerbahçe Token'da 11.5 milyon TL'lik yakım yapıldı!

BJK Token mı geliyor?

Edis Fan Token saatler içerisinde tükendi!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön