15 / 05 / 2024

Bitexen’den ödül kazandıran yepyeni iki özellik!

Bitexen’den ödül kazandıran yepyeni iki özellik!

Dijital varlık alım-satım platformu Bitexen'den kullanıcılarını sevindirecek iki yeni özellik hayata geçiyor. İşte detaylar...



KULLANICILARA İŞLEM HACMİNİ İLE SAYISINA GÖRE ÖDÜL

Platform, 1 Haziran'dan itibaren 12 ay boyunca geçerli olacak ‘Kademeli Ödül Programı’ ile Bitexen kullanıcıları her ay yaptıkları işlem hacmi ile işlem yaptıkları ay sayısına göre belirlenecek miktarda EXEN Coin ödülü kazanabileceğini belirtti. 

“12 ay boyunca her ay 3 bin liranın üzerinde işlem yapan Bitexen kullanıcılarına 2 bin lira değerinde EXEN Coin hediye edilecek.

Programa katılmak isteyen kullanıcıların 12 ay (1 yıl) içerisinde en az üç ay süre ile kripto varlık alım-satımı yapmaları gerekecek. Üç ay ve daha fazla süreyle alım satım hacmi 100 lira ve üzerinde işlem yapan her kullanıcı, hacim miktarı ile orantılı olacak şekilde program dahilinde belirlenen Türk Lirası tutarı karşılığındaki EXEN Coin’in sahibi olacak. Kazanılan EXEN Coin’ler ise kullanıcıların hesabına Haziran 2024 tarihinde tanımlanacak.

Bitexen’den ödül kazandıran yepyeni iki özellik!

Programa dahil olmak için minimum üç ay boyunca her ay işlem yapılması şartı var. Kullanıcıların minimum üç ay boyunca yaptığı 100 lira ve üzerindeki işlem hacimleri baz alınacak ve yaptıkları işlem hacimleri toplanacak.

Program sonunda ise kullanıcıların toplam hacim tutarına ve 12 ay içinde işlem yaptıkları ay sayısına göre belirlenecek tutarda Türk Lirası karşılığı EXEN Coin ödülü verilecek.

Kademeli Ödül Programı’nda ödül miktarı, 12 ay içinde işlem gerçekleştirilen ay sayısı ve hacim tutarına göre değişecek.

KİLİTLE KAZAN İLE EXEN COIN KAZANMAK MÜMKÜN

Hızlı, gelişmiş ve güvenilir teknolojik altyapısı ile hizmet sağlayan Bitexen, Haziran 2023 tarihi itibarıyla başlatacağı Kilitle Kazan Özelliği ile kullanıcılarına yeni bir işlem olanağı daha sağlıyor. Sahip oldukları coinleri EXEN Coin’e çevirerek 33 gün kilitleyenler, kilitledikleri tutarın yüzde 10’luk kısmını anında EXEN Coin olarak hediye alacak. Kilitli kalacak olan EXEN Coin’ler ise 33 gün sonunda kullanıcıların hesaplarına geri aktarılacak.

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için imzalar atıldı!

Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön