01 / 05 / 2024

Bitexen’den ödül kazandıran yepyeni iki özellik!

Bitexen’den ödül kazandıran yepyeni iki özellik!

Dijital varlık alım-satım platformu Bitexen'den kullanıcılarını sevindirecek iki yeni özellik hayata geçiyor. İşte detaylar...



Dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, kullanıcılarının kripto varlık alım-satım işlemlerinde tercihlerinin artmasını sağlayacak ve sene içinde daha fazla işlem yaptıklarında ödül kazanacakları yepyeni özelliğini ve yeni programını duyurdu.

Kullanıcılar; 1 Haziran 2023 ile 31 Mayıs 2024 tarihleri arasındaki alım-satım işlemleri ile Kademeli Ödül Programı’ndan EXEN Coin ödüllerini kazanacak. Öte yandan kullanıcılar, Haziran 2023 itibarı ile ‘Kilitle Kazan’ özelliğiyle kripto varlıklarını EXEN Coin’e döndürerek 33 gün kilitli tutarak işlem tutarlarının yüzde 10’u kadar ödül kazanacak.

Bitexen’den ödül kazandıran yepyeni iki özellik!

Bitexen Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sarper Bayman konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bayman, Bitexen olarak, listeledikleri 300’ü aşkın kripto varlık ile Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip platformu konumunda olduklarını belirtti. 

Ayrıca kripto para sektörünün bizlere sunduğu imkanlar dahilinde yeni teknolojiler geliştirdikleri platformdaki seçenekleride artırdıklarına vurgu yapan Bayman, "Dijital varlık alım-satım platformu olmanın ötesinde, kullanıcılarımızın memnuniyetini tüm faaliyetlerimizin merkezinde tutuyoruz" dedi.

Düzenli olarak hayata geçirdikleri programlar, özellikler ve kampanyalarla kullanıcılara yenilikçi çözümler sunduklarını kaydeden Bayman, "Önümüzdeki dönemde de kullanıcı kitlemizin daha verimli bir şekilde platformumuzdan faydalanmalarını sağlayabilmek adına yeni program ve özellikler geliştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu. İşte kampanya detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön