29 / 04 / 2024

Bitlis Adilcevaz'de yol çalışmaları başladı!

Bitlis Adilcevaz'de yol çalışmaları başladı!

Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi, ilçenin farklı yerlerinde başlattığı yol yapım ve parke taşı döşeme çalışmalarına hız verdi.



Bitlis Adilcevaz Belediyesi; Çayır, Alacaatlı, Hıdırşah ye Atatürk mahalleleriyle  TOKİ  civarında parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçenin önemli sorunlarından biri olan yol problemini gidermek için yol yapım çalışmalarına hız verdiklerini ifade ederek, ilçenin sorunlu olan tüm yollarını belirli program dâhilinde çözeceklerini söyledi. 

Başkan Necati Gürsoy, "İlçemizin en önemli sorunlarının başmda gelen yol sorununu çözmek amacıyla ilçemizin farklı yerlerinde başlattığımız çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Belediye olarak ilçemizin farklı yerlerinde başlattığımız çalışmalarla sorunlu yollarımızı daha iyi seviyeye getirip halkımızın hiz bu konuda biraz sabırlı olacağız. Belediye olarak inşallah ilçemizdeki bütün eksiklikleri program dahilinde zamanla gidereceğiz. Hemşehrilerimiz bu konuda bizlere güvensinler. Ekibimizle birlikte bu güzel ilçenin güzel insanlarına hizmet etmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" dedi. 




Bitlis Dideban Gazetesi


Geri Dön