04 / 05 / 2024

BİTÜDER'de başkanlığa Burhan Karahan getirildi!

BİTÜDER'de başkanlığa Burhan Karahan getirildi!

Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER) yeni yönetimini belirledi



Türkiye’de tüm polimer bitümlü örtü üreticilerini bir çatı altında toplayarak, su yalıtımının kalite standartlarını yükseltmeyi ve sektörün sağlıklı büyümesini amaçlayan Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER) yeni yönetimini belirledi. 7 Haziran’da gerçekleştirilen Genel Kurul’da derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Onduline Avrasya CEO’su Burhan Karahan, Başkan Yardımcılığı’na ise Yalteks Genel Müdürü Kubilay Ulu oybirliğiyle seçildi. 


Önümüzdeki dönemde faaliyetlerini hız kesmeden sürdürecek olan BİTÜDER’in, genel kurul kapanış konuşmasını yapan Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan, bundan sonraki süreçte haksız rekabet, standartlara uygun üretim, satış ve uygulamaların artması konusundaki çalışmaların devam edeceğinin altını çizdi. Karahan, BİTÜDER’in CE Belgesi olmayan üreticilerin ürettikleri kalitesiz ürünlere karşı pazar denetimlerini yapacak kişi ve kuruluşları bilgilendirerek haksız rekabeti önlemeye çalıştığını vurguladı. Karahan, polimer bitümlü su yalıtımı üreticilerini temsil eden BİTÜDER’in kuruluş amacına uygun bir şekilde pazar büyütme, bilinçlendirme ve ilgili standartların hazırlanması konusunda sektöre yine öncülük edeceğini belirtti. Karahan, piyasa denetim ve gözetim çalışmalarına hız vererek sektörde kaliteyi yükseltme faaliyetlerinin de yoğun şekilde devam edeceğini sözlerine ekledi.


BİTÜDER’in Eski Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özcan ise AB standartlarına uygun üretimin artması için haksız rekabetin önlenmesi ile ilgili yapılacak çalışmaların her geçen gün daha çok önem kazandığına ve bu noktada BİTÜDER’in öncü rolüne dikkat çekti. Bayrağı sektörün önemli isimlerinden Burhan Karahan’a devretmekten dolayı çok mutlu olduğu ifade eden Özcan, BİTÜDER’in yeni Başkan ile birlikte önemli başarılara imza atacağına inandığını söyledi. 


Su yalıtımı uygulamaları konusunda ayrıntılı bilgi almak isteyenler, www.bituder.org internet adresinden ve 0216 466 33 29 numaralı telefondan BİTÜDER’e ulaşabilirler. 


Geri Dön