28 / 04 / 2024

Bizim Evler Büyükçekmece teslimleri ne zaman?

Bizim Evler Büyükçekmece teslimleri ne zaman?

Firma: İhlas Holding

Proje: Bizim Evler Güzelce

Bizim Evler Güzelce Rezidans 92 bin 393 metrekare arsa alanına sahip. İhlas Yapı imzası taşıyan projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. Peki Bizim Evler Büyükçekmece teslimleri ne zaman?



"Bizim Evler Büyükçekmece teslimleri ne zaman?" sorusuna yanıt vermeden önce kısaca projeden bahsedelim. İnşaat alanı 249 bin 787 metrekareden oluşan proje 270 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. 


İhlas Yapı tarafından, İstanbul Büyükçekmece Güzelce'de inşa edilecek  Bizim Evler Güzelce  Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede 1 ticari ünite bloğu ve 9 konut bloğu yer alıyor. 


92 bin 393 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek Güzelce Bizim Evler Residence'nin 180 bin metrekarelik konut alanı mevcut. Projede bloklar 16 ve 30 katlı olarak tasarlandı. 


İhlas Bizim Evler Güzelce'de kafeterya, spor sahaları, sauna, çocuk oyun parkları, 50 bin metrekare açık/kapalı otopark, fitness ve yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar sağlanıyor. 

Bizim Evler Büyükçekmece teslimleri ne zaman?

Kale Güzelce Gayrimenkul Geliştirme ve İşletme A.Ş.'ye ait arsa üzerinde yapılacak olan Bizim Evler Güzelce projesinde dairelerin 2018 yılının ortalarında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Büyükçekmece Bizim Evler iletişim

Tel: (0212) 454 45 50

Web: www.ihlasyapi.com.tr

Özge ÇAKIR /Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön