29 / 04 / 2024

Bizim Evler Ispartakule 7 ay sonu satışa çıkıyor!

Bizim Evler Ispartakule 7 ay sonu satışa çıkıyor!

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Bizim Evler 7

Bizim Evler Ispartakule 7 projesinde yer alan konutların ay sonu satışa çıkması hedefleniyor. Ön taleplerin toplandığı projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.




Bizim Evler 7 projesi Ispartakule'de İhlas Yapı tarafından yükseliyor. Bizim Evler Ispartakule 7 projesinde yer alan konutlar 2017 yılında teslim edilecek. 


532 konuttan meydana gelen Bizim Evler Ispartakule 7 projesi kapsamında toplam 43 ticari ünite yer alacak. İnşaat çalışmalarının başladığı Bizim Evler Ispartakule 7 projesinde avantajlı fiyatlarla ön talep fırsatları da başladı. 


8 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan Bizim Evler Ispartakule 7 projesinin ay sonu satışa çıkması hedefleniyor. 28 katlı 4 bloktan meydana gelen Bizim Evler Ispartakule 7 projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Toplam inşaat alanı 124 bin 106 metrekare olan Bizim Evler Ispartakule 7'de her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, kreş, çocuk havuzu, oyun bahçeleri, sauna, buhar odası, fitness salonu, anaokulu, mini futbol sahası, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, spor alanları ve eğlence mekanları yer alıyor. 


Panoramik Küçükçekmece Gölü manzarası ve Marmara Denizi’ne hakim bir manzaraya sahip Bizim Evler Ispartakule 7 projesi TEM Otoyolu’nun yanı başında 3.Köprü bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö hatları, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havaalanı, muhtemel Kanal İstanbul güzergahında yer alıyor. 



*Haber görseli Bizim Evler 6 projesine aittir.


Bizim Evler Ispartakule 7 iletişim

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön