18 / 05 / 2024

Bizim Grup Gayrimenkul 2. şubesini açtı!

Bizim Grup Gayrimenkul 2. şubesini açtı!

Ispartakule de daha önce 7 yıl bölge projelerinin satışını yapan son 2 yıldır ise Bizim Grup Gayrimenkul olarak faaliyet gösteren ekip büyük bir coşku ve kalabalık bir topluluk ile Merkez ofisinin açılışını yaptı.



Ispartakule de daha önce 7 yıl bölge projelerinin satışını yapan son 2 yıldır ise Bizim Grup Gayrimenkul olarak faaliyet gösteren ekip büyük bir coşku ve kalabalık bir topluluk ile Merkez ofisinin açılışını yaptı. Bizim Grup Gayrimenkul Ispartakule bölgesinde en büyük emlak ofisi olma özelliğini taşıyor , hali hazırda Bizimevler 4 Çarşı içerisinde 4 numarada faaliyet gösteren firma Bölgede ki en büyük Emlak ofisini Müşterileri ve dualar ile açarak ,kısa sürede elde ettiği başarı ve portföyü ile göz kamaştırdı. Yeni Merkez ofisini Bizimevler 6 Çarşı içerisinde 6 numarada faaliyette geçiren Bizim Grup ailesi bu heyecanını tüm bölge ile paylaştı .



Bizim Grup Gayrimenkul 2. şubesini açtı!



Firma ortakları ve çalışanları bu gün Ispartakule de Burası sizin yeriniz sloganı ve İtibarımız Paramızdan Kıymetlidir ilkesinin ne kadar doğru olduğunu biz dahil olmak üzere eski ve yeni dostlarımız bize gösterdi ,çok heyecanlı ve onurluyuz ,her zaman olduğu gibi bir emlak firması değil ,dostlarımızın güvendiği yatırım uzmanları ve ev sahibi olma isteklerinin güvenli adresi  olmak bize mutluluk veriyor .Dost ve müşterilerimizin mutluluklarını da sevinç ve hüzünlerini de aile üyeleri olarak paylaşmaya devam etmek istiyoruz dediler.



Bizim Grup Gayrimenkul 2. şubesini açtı!



Merkez ofis açılışına katılan Ispartakule sakinleri ise Bir Mozaik gibi farklı renk ve desenler oluşturdular ,onlar ise Bizim Grup Gayrimenkul çalışanlarına bu mutlu günlerinde destek olmaya geldiklerini ,samimi bir ortamda olduklarını ,emlak konusunda her zaman güvenilir bir adres olarak Bizim Grup Gayrimenkulün Gelecekte Ispartakule nin çok dışına çıkacağını ve İstanbul’un  her noktasında tanınacaklarını ileterek  genç ortakları tebrik ettiler .



Bizim Grup Gayrimenkul 2. şubesini açtı!



Geri Dön