27 / 04 / 2024

Bizimevler 3, açıklanandan 6 ay erken teslim ediliyor!

Bizimevler 3, açıklanandan 6 ay erken teslim ediliyor!

2012 Haziran'ında teslim edilmesi planlanan Bizim Evler 3'ün kaba inşaatı tamamlandı, ince işçilik hızla başladı. İhlas Holding teslim tarihini 6 ay öne çekerek Bizim Evler 3'ü 2011 Aralık'ında teslim edecek



İhlas Holding'in Bizim Evler markalı konutlarıyla Ispartakule'de inşa ettiği konutların ilk ikisinde yaşam devam ederken, Bizim Evler 3'ün sahiplerini erken teslim heyecanı sardı. 2009 yılında yaşamın başladığı 720 dairelik Bizim Evler 1 ve 8 ay erken teslim müjdesiyle teslimlerin tamamlandığı 522 dairelik Bizim Evler 2'nin ardından Bizim Evler 3'te 6 ay erken teslime hazırlanıyor.

Bizim Evler markasıyla büyük değer kazanan Ispartakule konut bölgesi, her geçen gün yeni yatırımlarla daha da ileri gidiyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasında belirttiği, 1.5 milyon metrekareye inşa edilecek Bölge Hastanesi ile de Ispartakule konut bölgesi büyük değer kazanmış olacak.

Emlak Konut tarafından nitelikli konut bölgesi olarak planlanan Bahçeşehir-Ispartakule konut bölgesinin en geniş yaşam alanını inşa eden İhlas Holding, Bizim Evler markalı konutları altında 11 bini aşkın kişi yaşayacak

Ispartakule'de 2009 yılında tamamlanan ve yerleşime açılan, Bizim Evler 1 projesinin büyük beğeni toplaması ve kısa sürede satılmasının, diğer projelerin itici gücünü de oluşturduğunu belirten Bizim Evler Proje Satış Müdürü Mehmet Erhan Değerli; 'Bizim Evler markasıyla Ispartakule'de birbirinden başarılı projelere imza attık. Bölgenin en geniş yaşam alanını inşa ederken, tamamladığımız projeleri de erken teslim müjdeleriyle teslim ettik. Yine aynı lokasyonda konumlandırdığımız 676 konutluk Bizim Evler 3'ü 6 ay erken teslim ediyoruz. Projenin kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçilik sonrasında sınıfının en iyi markalarıyla donatılmış olarak dairelerimizi teslim edeceğiz. Ispartakule bölgesindeki en yeni projemiz Bizim Evler 4'ün inşaatı da başladı ve hızla devam ediyor' şeklinde konuştu.

Tamamına yakının satıldığı Bizim Evler 3'te 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut. Bunun yanı sıra projede geniş peyzaj alanları ile kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, restoran, kafeterya, basketbol, futbol, voleybol sahaları, tenis kortları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve market yer alıyor.

Bizim Evler 4'ün Satışları Yoğun İlgiyle Devam Ediyor

İhlas Holding'in Ispartakule'deki en yeni projesi Bizim Evler 4 yoğun talep görüyor. Satışlarının yarısının tamamlandığı Bizim Evler 4 Ispartakule'nin en büyük yaşam alanı olarak konumlanıyor. Bizim Evler 4'te satışa sunulan dairelerin tamamı sahiplerini bulurken, ilave olarak satışa çıkarılan dairelerinde satışı hızla ilerliyor. Birinci sınıf malzeme ve işçilikle inşa edilip, belirtilen teslim tarihinin aylar öncesinde sahiplerine teslim edilen Bizim Evler projeleri markaya olan güveni güçlü tutuyor.


Geri Dön