02 / 05 / 2024

BlackRock'tan kripto para açıklaması! 

BlackRock'tan kripto para açıklaması! 

BlackRock CEO'su Larry Fink, kripto paraların konjonktür karşıtı faydalar sunup sunamayacakları yönünde araştırma yaptıklarını dile getirdi. 



BlackRock CEO'su Larry Fink, Bitcoin ve diğer altcoinlerin konjonktür karşıtı faydalar sunabilecek varlık sınıfına ait olup olmadıklarını öğrenmek için araştırma yaptıklarını belirtti. Sabah'ta yer alan habere göre; şirketin yıllık toplantısında hissedarların BlackRock'ın Bitcoin'e yatırım yapıp yapmayacağı yönündeki soruları yanıtlayan  Fink, "Kripto varlıkların gelişimini takip ediyoruz. Kripto varlıkların ne anlama geldikleri, altyapıları ve düzenleyici ortam üzerinde çalışıyoruz" dedi.

 BlackRock tan kripto para açıklaması! 

Kripto paraların altına benzer bir sınıfta uzun vadeli yatırımda yer alabileceklerini söyleyen Fink, "Şu an için kripto paraların sadece spekülatif bir trade aracı olup olmadıklarını belirlemek için çok erken" dedi.

Kripto para için yeni uyarı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön