03 / 05 / 2024

Blanco, Blancoyovis ile armatürü yeniden şekillendirdi!

Blanco, Blancoyovis ile armatürü yeniden şekillendirdi!

Eviye ve armatür markası Blanco, yeni modeli Blancoyovis ile armatürü baştan yorumladı. Doğadan ilham alınarak yaratılan model, açılı kontrol mekanizması ve silindirik L formundaki tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlıyor...



Doğadan ilham alınarak yaratılan model, açılı kontrol mekanizması ve silindirik L formundaki tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlarken, su akışı ve sıcak-soğuk su kontrolü de son derece pratik hale getiriyor. Modelin tasarım özelliklerinden bir diğeri ise vazo ya da sürahinizi kolayca suyla doldurabilmenize olanak tanıyacak kadar yüksek olması. Bu özellik sayesinde sebze ve meyvelerinizi yıkamanız ya da küçük mutfak gereçlerinizi temizlemeniz çok daha kolaylaşıyor.

Bol kırlentli koltuk
Lazzoni, yeni koleksiyonu içinde yer alan Harem Koltuk ile klasik tarzı sade bir yorumla hayata geçiriyor. Yumuşatılmış hatlara sahip tasarımda, çizgili ve çiçekli desenin tercih edildiği saten kumaş uygulaması klasik etkiyi pekiştiriyor. Harem Koltuk'ta ince biyeler ile çevrelenmiş beş büyük ve beş küçük kırlent kullanılıyor. Koltuğun ahşap ayaklarında klasik tarz ile uyumlu olarak mat lake cila uygulaması tercih ediliyor. Kumaş uygulaması için de Lazzoni'nin kumaş kartelasında yer alan iki yüzün üzerindeki desen ve doku arasından seçim yapılabiliyor.

Derin'den ofislere özel...
Ofis ve ev yaşamının dekorasyonda da harmanlandığı sandalyeler modernize halleri ile karşımızda. Alman mühendis Eckhard Hansen işbirliği ile Mario Ruiz tarafından tasarlanan Dis Chair, ünlü İspanyol mobilya firması Dynamobel tarafından üretiliyor. Mobilya artık, işlevsel ve estetik değerleri, bir bütün olarak sanat ve tekniği bir arada sunuyor. Uzun çalışma saatleri için sandalyelerde aranan konforun yanı sıra estetik duruşu ve tercihleri karşılıyor olması da aranan özelliklerden. Dis Chair'ın hidrolikli, hidroliksiz, tekerlekli veya yıldız ayaklı seçenekleri de mevcut.
Sabah Emlak/ PINAR ÇELİK


Geri Dön