02 / 05 / 2024

Blue Lake Küçükçekmece ödeme seçenekleri!

Blue Lake Küçükçekmece ödeme seçenekleri!

Firma: Metal Yapı Konut

Proje: Blue Lake

Bir tarafı göl diğer tarafı deniz manzaralı olan Blue Lake projesinde ev fiyatları 179 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...



Metal Yapı Konut  A.Ş. tarafından hayata geçirilen  Blue Lake   projesi  38 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Gölü kenarında yer alıyor.


Toplam 788 daire ve 22 ticari birimden oluşan  Küçükçekmece Blue Lake projesinde  1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. 


8 blok şeklinde dizayn edilen Blue Lake Evleri projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, yüzme havuzu, otopark gibi ortak alanlar mevcut. 


Bir tarafı göl diğer tarafı deniz manzaralı olan Blue Lake projesi lokasyon olarak ;  Mimar Sinan Köprüsü’ne 200 metre, E5, Metrobüse ve Marmaray’a 500 metre, Atatürk Havalimanı’na ise 2 kilometre mesafede yer alıyor. 


Daire alanlarının 60 metrekare ile 400 metrekare arasında değiştiği projede anahtar teslimlerin Ekim 2017'de yapılması hedefleniyor. 

 

Blue Lake Küçükçekmece ödeme seçenekleri! 

Blue Lake, projesinde Aralık ayı sonuna kadar yüzde 25 peşin, 0 faiz ve 60 ay vadeli banka kredisi ile ev sahibi olunabiliyor.  Projede ev fiyatları  179 bin dolardan başlangıç gösteriliyor.  



Blue Lake adres: 27 Mayıs Caddesi, 23 Küçükçekmece - İstanbul


Tel: 444 8 128

Web: http://www.bluelake.com.tr/

Özge ÖZDEMİR/Emlakkulisi.com 




projeye sor



Geri Dön