02 / 05 / 2024

BlueSafe Mavi Kale ürünlerine 10 yıl garanti veriyor!

BlueSafe Mavi Kale ürünlerine 10 yıl garanti veriyor!

BlueSafe Mavi Kale, 2004 yılında sektörün üç önemli ismi tarafından geliştirildi. Kalekim, Mardav ve DOW'ın boya ve sıva dahil son kat kaplamalı bir paket sistemi olarak geliştirdiği üründe garanti süresi uzatıldı



BlueSafe Mavi Kale, 2004 yılında sektörün üç önemli ismi tarafından geliştirildi. Kalekim, Mardav ve DOW'ın boya ve sıva dahil son kat kaplamalı bir paket sistemi olarak geliştirdiği üründe garanti süresi uzatıldı. Markanın dayanaklılığına vurgu yapmak için garanti süresi 10 yıla çıkarılan Blue'Safe Mavi Kale, ayrıca iki yıllık uygulama garantisi kapsamı altında. Bu uygulama doğrultusunda sistemin uygulama hatalarından dolayı bozulması halinde müşterinin mağduriyeti işçilik masrafı, bozulan dış cephe mantolama bedeli ya da başka herhangi bir ad altında hiçbir ücret talep edilmeksizin gideriliyor.
Sistemde belirteç katkı'nın kullanılması ise bir başka yenilik. İlk kez Kalekim tarafından geliştirilen ve patenti alınan ürün, ilk uygulamanın üzerinden çok uzun yıllar geçmesi halinde bile tüm ürünler içinde ayırt edilebiliyor. Ürün, bu yönüyle geri dönüşüm açısından özel bir ürün olarak nitelendiriliyor.

 


Geri Dön