27 / 04 / 2024

BM’den Erdoğan Bayraktar’a teşekkür mektubu geldi!

BM’den Erdoğan Bayraktar’a teşekkür mektubu geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a BM’den teşekkür mektubu geldi. Barselona Sözleşmesi 18. Taraf Ülkeler Toplantısında göstermiş olduğunuz takdire şayan koordinasyondan ötürü en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz ifadelerine yer verildi...



Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a BM’den teşekkür mektubu geldi. Mektup da İstanbul’da düzenlenen “Barselona Sözleşmesi 18. Taraf Ülkeler Toplantısında göstermiş olduğunuz takdire şayan koordinasyondan ötürü en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.


Birleşmiş Milletler Çevre Programı Barselona Sözleşmesi İcra Müdürü Maria Luisa Silva Mejitas Akdeniz'in Kirlenmeye Karşı Korunması Sözleşmesi çerçevesinde İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen "18. Taraf Ülkeler Toplantısı” organizasyonunu düzenleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a teşekkür etti.


Teşekkür mektubunda, “Barselona Sözleşmesi Sekretaryası, Türkiye Cumhuriyeti Hükumetine, 03-06 Aralık 2013 tarihinde İstanbul’da düzenlenen 18. Taraf Ülkeler Toplantısı’na, takdire şayan koordinasyonu ve cömert desteğiyle ev sahipliği yaptığından ötürü en içten teşekkürlerini sunmaktadır. Bakanlar Konferansında yaptığınız ilham verici açılış konuşmanızın yanı sıra organizasyonun siyasi önemini artırmak için bütün gün boyunca bizimle kalma kararınızdan dolayı size çok müteşekkiriz. Ekselansları, İstanbul Deklarasyonu bütün bu çabalara layık bir sonuç olmuştur ve Barselona Sözleşmesi kapsamında önümüzdeki yıllarda yürütülecek çalışmalara da referans olacaktır. Barselona Sözleşmesi Sekretaryası;  Türkiye'nin büyük hedeflerini, Akdeniz’in deniz çevresi ve kıyıların ekosistemi yararına gerçekleştirebilmesi için Türkiye ile çalışmayı dört gözle beklemektedir” ifadelerine yer verildi. 


Geri Dön