15 / 05 / 2024

BMW 5 Serisi fiyatları uçtu! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

BMW 5 Serisi fiyatları uçtu! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

BMW Mart ayına özel 5 Serisi Sedan modelinin fiyat listesini güncelledi. BMW 5 fiyatlarını görünce gözlerinize inanamayacaksınız. İşte BMW 5 Serisi Sedan modelinin Mart fiyat listesi...



2022 sensi ile otomobil sektörüne gelen zamlar, sıfır araba fiyatlarını ciddi oranlara yükseltti. Hal böyle olunca otomobil pazarlarında satışlar azalmaya başladı. Sektör durma noktasına gelince yeniden hareketlendirmek için bir çok firma, Mart ayına özel fiyat listelerini güncelleme gittiler.

Bu markalardan biri BMW oldu. BMW sedan modeli olan 5 serisinin fiyat listesini güncelledi. Ancak fiyat listeleri yenilense de 5 serisi modelleri pahalı olmasıyla cep yakmaya devam edecekmiş gibi duruyor.

BMW 5 Serisi fiyatları uçtu! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

BMW 5 serisi sedan modellerinin ülkemizdeki satış fiyatı 1.6 milyon TL'den başlıyor. Ancak bu fiyatı standart donanımı baz paketi için geçerli. Eğer yüksek donanımlı bir BMW 5 Serisi yüksek donanımlı bir modeli satın almak istiyorsanız BMW ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Peki BMW 5 Serisi sedan modellerinin fiyat listesinde son durum nasıl? Modelin özellikleri neler? İşte 2022 Mart fiyat listesi...


Geri Dön