29 / 04 / 2024

BMW İX'in fiyatı Mart ayında fiyatı sabit kaldı! İşte 2023 Mart fiyat listesi

BMW İX'in fiyatı Mart ayında fiyatı sabit kaldı! İşte 2023 Mart fiyat listesi

BMW yeni İX elektirikli modeli yolların en hakim ve en güvenli kullanımını sunuyor. Şık görüntüsünün yanında SUV olmasının verdiği rahatlık ve özgüvenle yollara hakim olacaksınız. Peki BMW yeni ix elektiriklinin Fiyatı ne kadar? İşte 2023 Şubat fiyat listesi...



BMW'nin elektrikli modeli, markanın popüler X5'i ile yakın özelliklere ve pratikliğe sahip. Fakat son teknoloji yeteneklere sahip 2023 iX SUV aracılığı  ile  İki elektrikli motor, dört tekerlekten çekiş ve gereğinden fazla kuvvet sunar (xDrive50'de 516 hp ve M60'ta 610 hp) ve büyük bir batarya paketi, şarj başına 300 milin üstünde tahmini sürüş menzili için yeterli hareket ve güç sunar.

iX'in rahatlatan iç mekanı nitelikli malzemelerle kaplıdır ve gösterişli, fütüristik bir dizayna sahiptir; büyük bir dijital ön panel, BMW'nin iDrive bilgi-eğlence teknolojisinin neler yapabileceğini gösterir ve orta konsoldaki havalı, şeffaf bir döner düğme ile ayarlana bilir. iX, Audi e-tron ve Tesla Model X gibi tamamen elektrikli muadillerle rekabet etmek için gerekenlere maliktir.ve Fisker Ocean ve Rivian R1S gibi yeni gelenlere karşı iyi bir şekilde sergileniyor

BMW İX in fiyatı Mart ayında fiyatı sabit kaldı! İşte 2023 Mart fiyat listesi
2023'te Yenilikler Neler?

 

Yüksek performanslı M60 modeli, 610 hp tamamiyle elektrikli aktarma organı ve 490 millik sürüş menzili ile 2023 ailesine dahil oluyor. Sportif sürüşe uyumsağlayan havalı süspansiyona sahiptir. Başka yerlerde, bireysel Kolaylık, Dinamik Kullanım ve Lüks paketleri, büyük bir fonksiyonla entegre edildi ve Ultimate paket olarak satışa çıktı.

Motoru, Güç ve Performans

iX'in iki farklı çeşidi sunuluyor; ilki, bir araya gelerek 516 hp güç ortaya çıkaran bir çift elektrik motoruyla çalışan xDrive50; dört tekerlekten çekiş standarttır.

 Testimizde, iX xDrive50 sadece 4,0 saniyede 100 km/s hıza çıktı . M60 olarak isimlendirilen yüksek verimli değişken, 610 bg gibi harika bir kuvvet sunuyor ve bunun, orta boy SUV'u sadece 3,2 saniyede 100 km/s hıza çıkarmak için kâfi olduğunu tahmin ediyoruz .

Ayarlanabilir havalı süspansiyon ve arkadan çekişli direksiyon sistemi, giriş seviyesi xDrive 50'de arzu etmeye bağlı olarak, M60'ta ise standarttır. Bir xDrive50 modeliyle yapılan ilk test sürüşü esnasında bol güç, şaşırtıcı enerji performansı, çevik yol tutuşu ve yumuşak bir sürüş sundu.

BMW İX'in fiyatı Mart ayında fiyatı sabit kaldı! İşte 2023 Mart fiyat listesi


Geri Dön