Otomobil

BMW tutkunlarının çok konuştuğu tasarım! 27 Nisan 2022 BMW iX güncel fiyat listesi

BMW tutkunlarının özellikle tasarımı konusunda çok konuştuğu İX’in fiyat listesi güncellendi. İşte BMW iX’in özellikleri ve güncel fiyat listesi…   Fabrikalarda çiplerden dolayı üretim sıkıntısı yaşanırken, tüm dünyada da enflasyonun paralel şekilde yükselmesi araç fiyatlarına da yansıdı

Salgının ardından patlak veren Rusya-Ukrayna savaşı otomobil dünyasını olumsuz etkiledi.  Fabrikalarda çiplerden dolayı üretim sıkıntısı yaşanırken, tüm dünyada da enflasyonun paralel şekilde yükselmesi araç fiyatlarına da yansıdı.

 

BMW iX’İN ÖZELLERİ NELER?

BMW tutkunları, iX’in fiyatından çok tasarımını konuştu. Fütürist tarzda yeniden yorumlanan ön tasarımı Yeni BMW iX'e etkileyici bir görünüm kazandırıyor.

İşletim Sistemi, tamamen sezgisel şekilde çalıştırılabiliyor. Otomobil, elektrikli dört çeker sistemi sayesinde muazzam bir menzile sahip.
 

BMW iX’de kontak çalışmaya başladığı andan itibaren güçlü bir hızlanma vaat ediyor. Model, olağanüstü bir elektrikli sürüş performansı da sağlıyor. 6.1 saniye gibi bir süre içerisinde 326 beygir güce kadar çıkabiliyor. Ayrıca, etkileyici şarj performansı sayesinde şarj istasyonlarında 10 dakikada 100 km menzile ulaşmak mümkün.

 

 

 

Yeni BMW iX xDrive40 27 Nisan 2022 Fiyat listesi

1 - First Edition Essence Elektrik
Satış Fiyatı: 2 milyon 744 bin 800 lira

2 - First Edition Sport Elektrik
Satış Fiyatı: 2 milyon 764 bin lira

EDİTÖR NOTU: Bu haber 27 Nisan 2022 tarihinde saat 22:50'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14.81, euro 15,65 altının gramı ise 900 TL değerinde.  

Volkswagen’den şaşmam diyenler bu modele bayılacak! 27 Nisan 2022 Volkswagen Golf R güncel fiyat listesi

Milyonlarca memurun yıllardır gözleri bu haberdeydi! Çalışma Bakanı 3600 ek gösterge için nihayet müjdeyi verdi

Kentsel dönüşümden hak sahibi olanlar dikkat! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ödemeler için tarih verdi