11 / 05 / 2024

BoConcept'ten dar mekanlara şık çözümler!

BoConcept'ten dar mekanlara şık çözümler!

Çok amaçlı tasarım mobilyalar konusunda koleksiyonunda dar alanlar için tasarlanan ürünlere geniş yer veren BoConcept, yaşamı sınırlandırmaya çalışan ufak metrekareler için çok amaçlı mobilyalar sunuyor



Büyüyen ve kalabalıklaşan büyük şehirlerde stüdyo daire sayıları giderek artıyor. Çok amaçlı tasarım mobilyalar konusunda koleksiyonunda dar alanlar için tasarlanan ürünlere geniş yer veren BoConcept, yaşamı sınırlandırmaya çalışan ufak metrekareler için çok amaçlı mobilyalar sunuyor.

Sehpa ve masa aynı üründe buluştu
Fırçalanmış çelik ayaklı ve siyah meşe kaplamalı Occa 3200, orta sehpa ile geniş bir masayı tek bir üründe sunuyor. Occa 3200'ü mükemmel görünümlü bir sehpa olarak kullanabileceğiniz gibi biraz yükseltip televizyon için atıştırmalık koyabilir, ya da en yuksek konuma ayarlayıp 8 kişinin rahatlıkla oturabileceği şık bir yemek masasına dönüştürebilirsiniz.

Çok amaçlı tekerlekli dolap!
İyi düşünülmüş dolaplar evin içindeki düzenin anahtarı. Geniş depolama kapasitesi, derin rafları, tekerlekleri ile BoConcept'in yeni dolabı sadece depolama amaçlı değil açılabilen üst tablası ile de aynı zamanda birşeyler atıştırabilme ya da laptopınızla çalışabilme imkanı da sunuyor. Tekerlekler ile mobil olan dolabı evinizin istediğiniz noktasına yerleştirebilirsiniz. Duvarın önünde bir dolap olarak kullanacağınız gibi misafirleriniz geldiğinde orta alana çekip bar masasına dönüştürebilirsiniz.

Sabah Emlak


Geri Dön