28 / 04 / 2024

Bodrum Bodream'de 117 bin Euro'ya! 2. Etap Eylül'de!

Bodrum Bodream'de 117 bin Euro'ya! 2. Etap Eylül'de!

Kıyı Gayrimenkul'ün inşa ettiği Bodream'in ikinci etap satışları Eylül'de başlıyor



BODRUM'DA içinde iyi korunmuş iki tiyatro ve pazaryerinin bulunduğu Iasos Antik Kenti'ne 3 kilometre uzaklıkta başlatılan ve bölgenin en büyük projelerinden biri olan Kıyı Gayrimenkul'ün inşa ettiği Bodream'in ikinci etap satışları Eylül'de başlıyor. 772 villalık projede ilk kez tüketicilere "yaşam tarzının anlatılabilmesi için" 48 villanın inşaatı ve dekorasyonu tamamlanmış. Projede 116 metrekarelik villaların fiyatı 117 bin eurodan başlıyor

Bodrum'un liman kasabası Güllükte, havalimanına 20 dakika mesafede, 525 dönümde konumlanan Bodream'de dünyada 42 milyar dolarlık uluslararası gayrimenkul yatırımı yöneten ABD’li Pramerica Real Estate Inverstors gayrimenkul yatırım yönetimini yapıyor. Bodream'in proje geliştirildiğini ise Genel Yapı AŞ. ile Alpcan Yazıcı yürütüyor. Kısa bir sürede dikkatleri çeken projede sektörde ilk kez, tüketicilere proje bittiğinde yaşam tarzını görebilmeleri için sadece 48 villanın inşaatı tamamlanarak Haziran'da satışa çıkarıldı.

Bu hazır villaların yarısından fazlasının satıldığım söyleyen şirket ortağı Alpcan Yazıcı, "Tüketiciler için garantinin ve güvenin önem kazandığı bir dönemde, maketten villa satmak yerine, projemizin bittiğinde yaşam tarzının ve kalitesinin nasıl olacağının görülebilmesi ve ona göre sağlıklı kararlar verilebilmesi için 48 villayı tamamladık ve bu villalarda yaşam bu yaz itibariyle başladı" diye konuştu. Projenin ikinci etabının satışlarına ve inşaatına ise yaz döneminin bitmesini takiben Eylül ayında başlayacaklarını kaydeden Yazıcı, "Bu yeni etapta fiyatlar yüzde 5 ile yüzde 10 arasında zamlanacak. Projenin tamamı ise 2013 yılında teslim edilecek" dedi.

80 milyon euroluk yatırımla 5 faz halinde inşa edilecek projede bir alışveriş merkezi ile bir de sosyal kulüp yer alacak. Mimari konsepti Michael Sorkin Studio, mimari uygulaması ise Boran Ekinci Architects tarafından gerçekleştirilen proje, yeşil bir vadi içinde uzanıyor. Sadece yazın değil kışın da oturuma uygun tasarlanan projede büyüklüğü 116 ile 146 metrekare arasında değişen villaların fiyatları 117 bin ile 160 bin euro arasında değişiyor.

VİLLALARDAKİ TERASLAR DENİZ MANZARALI
PROJEDE villalar iki katlı olarak 5 farklı tipte tasarlanırken her biri adlarını yeşilin tonlarından alıyor. Bodream'deki villaların isimleri Olive (zeytin yeşili), Ivy (sarmaşık yeşili), Jade (açık yeşil), Moss (yosun yeşili), Lime (misket limonu yeşili) şeklinde sıralanıyor. Villaların ilk katlarında salon, mutfak ve yatak odaları, üst katta ise tek yatak odası ve ebeveyn banyosu bulunuyor. Üst katlardaki yatak odalarının her biri terasa açılıyor ve teraslarda deniz manzaraları dikkat çekiyor.
Vatan
www.bodream.com
0530 526 36 99


Geri Dön