02 / 05 / 2024

Bodrum Bodrum resimleri!

Bodrum Bodrum resimleri!

Firma: Bilgili Holding

Proje: Bodrum Bodrum

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Yalıkavak Bodrum Bodrum projesinde konutlar minimum 695 bin Eurodan başlayan fiyatlarla satılıyor. Rezidans daire ve villalardan oluşan Bodrum Bodrum resimleri haberimizin devamında yer alıyor...



26 bin metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen  Bodrum Bodrum  projesinde villa ve rezidans daireler yer alıyor. Konut Satışlarının devam ettiği Bodrum Bodrum projesi lokasyon olarak Muğla Bodrum'un Yalıkavak bölgesinde konumlandırılıyor.


Daire teslimlerinin hemen gerçekleştiği Bodrum Bodrum Konutlarında 3 tip villa yer alıyor.  Bilgili Holding  imzası ile yükselen Yalıkavak Bodrum Bodrum projesinde yer alan rezidans dairelerin satışı tamamlandı.


Bodrum Bodrum Yalıkavak Evlerinde yer alan villaların büyüklükleri 237 metrekare ile 287 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Bodrum Bodrum Villalarında banka kredisi kullanılarak projeden konut alınabiliyor.


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde villaların yer aldığı Yalıkavak Bodrum Bodrum Evlerinde konutlar 695 bin Eurodan başlayarak yükseliyor. Bilgili Holding Bodrum Bodrum Konutları hakkında detaylı bilgi almak için 0252 386 43 77 numaralı irtibat telefonunu arayabilirsiniz.


Denize sıfır konumda yer alan Bodrum Bodrum daire fiyatları kapsamında villalar minimum 695 bin Eurodan başlıyor, maksimum ise 865 bin Euroya kadar yükseliyor. Bodrum Bodrum Evlerinde dinlenme alanları ve ayrıca projeye özel plaj bulunuyor.


Bilgili Holding Bodrum Bodrum nerede?

Bodrum Bodrum adres : Tilkicik koyu, Balyek Cad. No.3 Gökçebel Yalıkavak


Bodrum Bodrum resimleri:

Bodrum Bodrum resimleri!


Bodrum Bodrum resimleri:

Bodrum Bodrum resimleri!


Bodrum Bodrum resimleri:

Bodrum Bodrum resimleri!


Bodrum Bodrum resimleri:

Bodrum Bodrum resimleri!


Bilgili Holding Bodrum Bodrum iletişim

Telefon: 0252 386 43 77

Web adresi: www.bodrumbodrum.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön