02 / 05 / 2024

Bodrum Dream Villaları'nda 140 bin TL'ye!

Bodrum Dream Villaları'nda 140 bin TL'ye!

Dream Villaları'nda fiyatlar 140 bin TL  ile 300 bin TL arasında değişiyor



Harmony Homes 1998 senesinden beri Bodrum bölgesinde tatil için veya yatırım amaçlı ev arayanlara ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda ürünler sunan bir inşaat firması. Firma geçmişinde bitmiş ve kullanımda olan 7 adet projenin yanı sıra, 2 adet bitmiş ve taşınmaya hazır ve 3 adet de inşası devam eden proje bulunuyor. Toplamda Bodrum bölgesinde Harmony imzası taşıyan 400 konut yer alıyor. Harmony Homes gelişime açık ve modern vizyonu ile ilerlemeye devam eden, gerçekleştirmiş olduğu tüm projeleri ile doğaya saygılı ve doğanın içinde bir yaşam konsepti sunan, yapı stillerine geleneksel Türk taş işçiliğini yansıtan ve bölgede kendi stilini yakalamış ve benimsetmiş bir şirket. Harmony Homes Avrupa standartlarını baz alan ve her müşteriye kişisel ve özel hizmet veren, bu yolla müşterilerin hayallerindeki evleri yakalamaları konusunda her adımda yardımcı olan vizyonu ile öne çıkıyor.

Harmony Homes tarafından Bodrum Tuzla'da hayata geçirilen Dream Villaları, 6 bin metrekare alan üzerinde 34 blokta 91 konuttan oluşuyor. Projede alanları 51 metrekare ile 140 metrekare arasında değişen 4 farklı tipte konut yer alıyor.

Dream Villaları'nda fiyatlar 140 bin TL  ile 300 bin TL arasında değişiyor. Konutlar hemen teslim ediliyor. Yaşamın 3 aydır devam ettiği projede son birkaç konutun satışı sürüyor. 2+1, 2 banyo-WCve 1 terastan oluşan konutlar 140 bin TL'ye, 3+1, 2 banyo-WC, 1 teras ve kapalı otoparkı olan konutlar 160 bin TL'ye, 3+1, 2 banyo- WC, 2 teras, kapalı otopark ve 500 metrekare arsa payı olan konutlar 300 bin TL'ye satılıyor.

Bodrum-Milas Havaalanı'na 10, Bodrum merkeze ise 15 dakika mesafede yer alan proje; doğa, göl, deniz ve golf sahaları manzaralı.

Projede 600 metrekareden fazla bir alan sosyal tesis için ayrılıyor ve içerisinde açık yüzme havuzu, restaurant, snack bar, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu, fitness, kapalı yüzme havuzu, jakuzi, Türk hamamı, sauna, tenis, basketbol, voleybol sahaları yer alıyor.

www.harmonyhomesbodrum.com

[email protected]

0252 319 27 87

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com


YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön