06 / 05 / 2024

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.



PALA ÇİFTİ OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Şiddetli çarpmanın etkisiyle parçalanan teknede bulunan Uzaltaş Şirketler Grubu sahibi Ünal Pala ve eşi Evrim Pala olay yerinde hayatını kaybetti. Kazazedelerin yardımına bölgede bulunan turistik 5 yıldızlı otellerin su sporları çalışanları koştu.

Kazadan sonra kayalığın üzerine düşen 12 yaşındaki Mina Pala ise kaza yerine yardıma giden insanlar tarafından kurtarılarak önce karaya ardından özel bir hastaneye kaldırıldı.

Feci akzadan yaralı kurtulan Mina Pala'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Pala ailesinin turizmci yakın arkadaşı Geylan Dursunoğlu kazayla ilgili yaptığı açıklamada “Ünal Pala ve değerli eşi Evrim Pala'yı elim bir kaz sonrasında kaybetmenin çok büyük bir acısı ve üzüntüsünü yaşıyoruz. Şu anda hastanedeyiz, ne diyeceğimi bilemiyorum. Ünal bey ve eşini böyle bir talihsiz kazada kaybetmek hepimiz için şoke edici bir olay oldu. Korkunç acısını yaşıyoruz. Ailein kızı Mina kazayı hafif sıyrıklarla atlattı” diye konuştu.

Olayın ardından Borum Cumhuriyet Savcılığı kazayla ilgili soruşturma başlattı; sahil güvenlik, polis olay bölgesinde inceleme yaptı.

 


Geri Dön