11 / 05 / 2024

Bodrum'da konaklama fiyatları cep yakarken bir lahmacunun fiyatı resmen uçtu! Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi!

Bodrum'da konaklama fiyatları cep yakarken bir lahmacunun fiyatı resmen uçtu! Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerin konaklama fiyatları cep yakarken lahmacun fiyatı resmen uçtu. Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi. 



BODRUM'DA BİR LAHMACUNUN YENİ FİYATI 400 TL OLDU!

Dünyanın önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum'da yaz sezonunun başlamasıyla birlikte yabancı turist hareketliği başladı.

Bodrum'a son 100 günde 25 bin yabancı misafir geldi. Hizmet kalitesine göre farklı fiyatlarla turistler ağırlanmaya devam ediyor.

Her bütçeye uygun konaklama hizmeti sağlayan Bodrum'da kişi başı konaklama hizmeti 450 liradan başlarken, konum ve konsepte göre 200 bin liraya kadarn yükdrliyor. Geçen sene 150 liradan başlayan ve 10 bin euroya çıkan özel plajların giriş ücreti bu yıl daha netlik kazanmazken, geçen yıl plajlarda lüks işletmelerde 200 TL olan bir lahmacun 450 TL'ye satılıyor.

Bodrum da konaklama fiyatları cep yakarken bir lahmacunun fiyatı resmen uçtu! Bu fiyatları görenler yok artık dedi!

Bodrum'da geçen sene  200 lira olan bir lahmacunun fiyatı bu yıl 450 lira oldu. Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, konaklama ve yemek fiyatlarını değerlendirdi. Yüzsek sezonda 1 milyon liraya kadar çıkan konuklamaların olduğunu belirtti. 


Geri Dön