18 / 05 / 2024

Bodrummandalin Evleri'nde 280 bin TL'ye!

Bodrummandalin Evleri'nde 280 bin TL'ye!

Bodrum Gümüşlükün eşsiz doğasının ahşap, doğal taş ve beyaz ile harmanlanmasından doğan ve modern konut anlayışına yeni bir soluk getiren Bodrummandalin evleri Bodrum tutkunlarının beğenisine sunuldu



Mavinin ve yeşilin tüm sadeliği ile harmanlandığı Gümüşlük Koyunbaba Koyunda konumlanan proje tüm doğallığı ile sahiplerini bekliyor.
 
Şehrin kargaşasından uzak ve bodrum Milas hava limanına 56 kilometre uzaklıkta bulunan Bodrummandalin evleri, el değmemiş doğası ve manzarasıyla bilinen, Bodrum severlerin uğrak yeri olan Koyunbaba koyunda bulunmakta.

Her evden 180 derece deniz manzarası gören evlerin bina girişlerinde yer alan mandalina bahçesinden evlere doğanın içerisinden geçiş ve yeşil bahçe kullanımı, üst katlarda  ise Flybridge konsepti ile güneşlenme terasları, keyifli bir tatil yaşantısı düşünülerek tasarlandı.

Denizin üstüne düşen yarı olimpik infinity havuz, tenis kortu ve  çok kullanımlı saha: tenis, basketbol , voleybol  ve mini futbol sahası ile spor aktiviteleri için planlandı.

Bodrum Mandalin Yatırım Ortaklığı tarafından gerçekleştirilen projenin tanıtım ve pazarlama çalışmaları Eyfel Yapının, İstanbul Palladium Ofis Binasında bulunan merkez ofisinden yürütülmekte.

11 bin 445 metrekarelik arsa üzerinde tasarlanmış olan Bodrum Mandalin toplamda 54 lüks konuttan oluşmakta olup 14 adet A tipi konut (2+1) ve 40 adet B tipi konutların (1+1) tamamı Koyunbaba Körfezi manzarasına hâkim bir yerleşim planı içerisinde yer almakta.

Batıdan denize 39, kuzeyden ise 228 metre mesafede konumlanan Bodrummandalin'in içerisinde bulunan her ev için bir adet otopark bulunmakta.

Ekim 2011de inşaatı başlayan ve Mayıs 2013 tarihinde teslimi yapılacak olan Bodrummandalin evlerinde 1+1 80 metrekare ve 2+1 105 metrekare daire seçenekleri bulunmakta. 1+1 evler için 280 bin TL ve 2+1 evler içinse 340 bin TL olarak fiyatların belirlendiği projede yüzde 35 peşin kalan tutar şirket finansmanı ile 24 ay sıfır faiz oranıyla lansman satışlarına başlandı.
     
Bodrum Mandalin Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen proje 11 bin 445 metrekare arsa içinde konumlanıyor. 4 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Bodrummandalin. 54 villadan meydana geliyor.

2+1 ve 1+1 konut seçeneklerinin yer aldığı Bodrummandalin'nin 2013 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor. Bodrummandalin içerisinde; açık Yüzme Havuzu, tenis kortu, mok kullanımlı saha, fitness Salonu, cafe ve restaurant yer alıyor.

www.bodrummandalin.com
0 216 663 14 50


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön