Altın & Dolar

BofA'dan yeni altın tahmini! Altının 12 ay sonra geleceği seviye belli oldu!

Altın fiyatları bugün Merkez Bankası faiz kararı sonrası geri çekildi. Dev bankalar ons altın tahminlerini açıkladı. BofA 12 ay sonra altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatlarında aşağı yönlü bir seyir görüldü. Altın fiyatları düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın fiyatları ne olacak?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Dünyaca ünlü dev bankalar altının 12 ay sonra geleceği seviyeyi açıkladı. 

ALTIN FİYATLARI FED FAİZ KARARINA ODAKLANDI!

Altın fiyatları, bu hafta açıklanacak ABD Merkez Bankası (Fed) Faiz kararına odaklandı.   Fed'in bu yılki ilk faiz indiriminin zamanlaması konusunda daha fazla netlik sağlayabilecek olan kritik ABD enflasyon verileri öncesinde Çarşamba günü baskı altında seyretti. 

Dolar kururakiplerine karşı yüzde 0,1 değer kazanarak altının diğer döviz sahipleri için daha pahalı hale gelmesine neden olurken, 10 yıllık gösterge tahvil getirileri de yükseldi. Ons altın fiyatı bu sabah 2.309 dolar seviyesine kadar düştü.

 
BofA'DAN YENİ ALTIN TAHMİNİ!

JP Morgan tarafından yayımlanan atırımcı notunda altın fiyatlarında yaşanan düşüşün alım fırsatı olduğu belirtilirken, Bank of America analistleri ise altın fiyatının önümüzdeki 12-18 ay içinde ons başına 3 bin dolara ulaşacağını tahmin etti.

KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA!

Haftanın son işlem gününde altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca yatırımcı ''altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Ons altın bugün saat 14:09 itibariyle 2332 dolardan işlem görüyor.

Gram altın fiyatı 2512 lira, çeyrek altın fiyatı 4078 lira, yarım altın fiyatı 8149 lira, tam altın fiyatı 16,248 liradan işlem görüyor.  Ata altın bugün 16,669 lira, gremse altın fiyatı ise 40,551 liradan satılıyor.  Aynı dakikalarda gümüün gram fiyatı 31,73 liradan işlem görüyor. Ons gümüş ise 29,38 dolardan değerleniyor.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün gram, çeyrek, yarım ve Ata altın fiyatı kaç TL?

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, Çeyrek, gremse, tam altın fiyatı!