Altın & Dolar

Merkez Bankası açıkladı! Doların bir hafta sonra geleceği seviye belli oldu!

Merkez Bankası'nın piyasa katılımcıları anketi sonuçlarına göre 1 doların bir hafta sonra geleceği seviye belli oldu. Dolar ne kadar olacak? Dolar kaç lira olur? 

Dolar kuru haftaya yükselişle başlarken, altın rekor üstüne rekor kırıyor. Dolar yatırımcıları doların ne kadar olacağını merak ederken, Merkez Bankası'ndan açıklama geldi. Merkez Bankası doların bir hafta sonra geleceği seviyeyi açıkladı. Dolar bir hafta sonra ne olur? Dolar ne kadar olacak?

DOLAR BİR HAFTA SONRA NE KADAR OLACAK?

Halktv'de yer alan habere göre; Merkez Bankası'nın piyasa katılımcıları anketi sonuçlarına göre, bir doların eylül ayı sonunda 34,46 TL olması bekleniyor.

12 AY SONRA DOLAR KAÇ LİRA OLACAK?

12 ay sonrası dolar/TL kuru beklentisi ise bir önceki anket döneminde 42,03 TL seviyesindeyken, bu anket döneminde 42,43 TL olarak gerçekleşti.

2024 YIL SONU DOLAR NE KADAR OLACAK?

Merkez Bankası ankete göre, katılımcıların yıl sonu dolar/TL kuru beklentisi bir önceki anket döneminde 37,28 iken, bu anket döneminde 37,16 seviyesine geriledi.

BUGÜN DOLAR NE KADAR? GÜNCEL DOLAR KAÇ LİRA? DOLAR/TL KAÇ LİRA? DOLAR/T L BUGÜN NE KADAR OLDU? 

23 Eylül 2024 dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Milyonlarca yatırımcı 'dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira? Güncel dolar ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira? '' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Geçtiğimiz hafta piyasaların merakla beklediği ABD Merkez Bankası faiz kararı ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın ve dolar piyasasında hareketelilik başladı. Altın ve dolar fiyatlarında yukarı yönlü hareketlilik başladı.

Dolar/TL kuru bugün de güne yükselişle başladı. Dolar/TL kuru an itibariyle Kapalıçarşı'da alış fiyatı 34,125 lira, satış fiyatı 37,165 lira.

Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 37,85 lira, satış fiyatı ise 37,96 lira. Euro dolar paritesi 1,1112 bandında hareket ediyor.

Altın rekor üstüne rekor kırıyor! Gram altın fiyatı resmen uçtu! 23 Eylül 2024 altın alış satış fiyatları

'İmkanı olan toprak alsın' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Altın borçlanmayın!

'Altında bu rakamdan sonra hikaye biter' diyen Tuna Kaya yatırımcıları uyararak rekor rakamı açıkladı!

Dolarda 'Merkez Bankası' etkisi! Kritik karar sonrası düşüşe geçti! Doları olanlar dikkat