11 / 05 / 2024

Bölge gayrimenkul ekibi sertifikalarını aldı!

Bölge gayrimenkul ekibi sertifikalarını aldı!

Kocaeli Darıca,Gebze ve Çayırova ilçelerinde 5 ofisi ile hizmet veren Bölge gayrimenkul ekibi, Işıközen Danışmanlık tarafından düzenlenen "EMLAKTA BAŞARININ SIRLARI" konu başlığındaki 3 haftalık eğitimin sonunda sertifikaları aldı.



Kocaeli Darıca,Gebze ve Çayırova ilçelerinde 5 ofisi ile hizmet veren Bölge gayrimenkul ekibi,  Işıközen Danışmanlık tarafından düzenlenen "EMLAKTA BAŞARININ SIRLARI"  konu başlığındaki 3 haftalık eğitimin sonunda sertifikaları aldı. Eğitimde aşağıdaki konu başlıkları ele alındı;


- Emlak potansiyelinin farkında olmak

- Emlak  işinde başarılı olmak için inanç sistemini değiştirmek

- Emlak müşterisini anlamak

- %100 müşteri tatmini ve %100 sonuç

- işimizdeki potansiyeli kazanca çevirmenin yolları

- Emlak işinde doğru danışman nasıl olunur?

- Emlakta satışın kuralları

- Emlak işindekiler neden başarısız olur?

- Emlak ofislerinin başarısını engelleyen olumsuz önyargılar

- Emlakta hedefe götüren 'algılanan değer kavramı'

- Emlak işinde satış arttırıcı 13 yöntem

- Emlak işinde müşterilerin satın alma davranışları

- Müşteri bizden neden satın alır?

- Emlak işinde satış kapatmanın kuralları


Eğitim sonunda duayen Hilmi IŞIKÖREN ; Eğitime inanan vizyoner işletme sahipleri Sn. Gökhan ADIGÜZEL , Sn Fuat ÖZDAĞ ve öğrenmeye açık harika bir ekiple , enerjisi yüksek, faydası bol, üç güzel hafta geçirdik. Bölge Gayrimenkul işine yatırım yapan ve kazanan bir emlak ofisi, Işıkören Danışmanlık olarak kendilerini gönülden kutluyorum dedi.


HİLMİ IŞIKÖREN ve BELGİN BENEK'E TEŞEKKÜR ETTİLER


Bölge Gayrimenkul Brokerleri Fuat ÖZDAĞ ve Gökhan ADIGÜZEL eğitimin sonunda IŞIKÖREN DANIŞMANLIK kurucuları Belgin BENEK ve Duayen Hilmi IŞIKÖREN'e teşekkür ettiler ve eğitimle ilgili görüşlerini açıkladılar;


BÖLGE GAYRİMENKUL firması olarak her zaman eğitime inanarak , ekibimizi sürekli donatıyoruz. Genç ve dinamik bir kadroya sahibiz. Danışmanlarımız aldığı eğitimleri sahada uygulayarak sonuca gidiyorlar. Eğitimlerimiz sürekli devam edecek. Hilmi bey'in sürekli vurguladığı bir sözü var " Ben oldum artık diyen biri, aslında ben öldüm artık diyordur." Gerçekten  çok doğru , eğitim hayat boyu devam etmelidir. Bu konuda IŞIKÖREN DANIŞMANLIK Sn. Hilmi IŞIKÖREN ve Sn.Belgin BENEK ile eğitimlerimize devam edeceğiz.  Kendilerine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.


GAYRİMENKUL AKADEMİSİ


Yıllardır  emlak sektörüne girmek isteyen girişimcileri destekleyerek, tecrübelerimizle ve sahada  eğitim vererek onların yanında olduk.  Artık sektöre verdiğimiz bu hizmetleri  ''Bölge Gayrimenkul Akademisi" adı altında yapmak  için girişimlere başladık. İş garantili kurslar sunacağız ve ofislerimizde yeni gayrimenkul danışmanlarını yetiştirip sektöre kazandıracağız.  



Geri Dön