28 / 04 / 2024

Bölük filmi için kışla yeniden inşa edildi!

Bölük filmi için kışla yeniden inşa edildi!

Yönetmen Aytaç Ağırlar'ın çekeceği ve Kaan Yıldırım, Hakan Kurtaş ve Alina Boz’un başrolünü paylaşacağı ‘Bölük’ filmi için beş yıl önce terk edilmiş bir kışla yeniden inşa edildi.



Kaan Yıldırım, Hakan Kurtaş ve Alina Boz’un başrolünü paylaştığı, ‘Bölük’ filmi için beş yıl önce terk edilmiş bir kışla yeniden inşa edildi. Haftalarca gerçekleşen çalışmalarda kapı kollarından pencere camlarına kadar tüm eksikler 1,5 ay gibi kısa bir süre içinde tamamlandı. 


400 dönümlük arazi karış karış yeniden düzenlendi. Çalışmalara 51 kişil bir ekip eşlik etti. Kışla yapım aşamasında 600 metrekare cam, 20 metreküp kereste ve çeşitli boylarda 15 ton demir kullanıldı. Elektrik ve tesisat tekrardan yapıldı. 


Arazi zeminine 50 metreküp beton ve dört TIR dolusu mıcır dökümü yapıldı. Koğuş, er gazinosu, yemekhane gibi çekim alanlarında ve dış cephelerde kullanılmak üzere bin 500 kilo boya yapıldı. 


Fenomen olan, ‘İncir Reçeli’ aşk filmleri serisinin yönetmeni Aytaç Ağırlar bu film için yönetmen koltuğuna oturacak. 20 Ekim’de vizyona girecek film bir grup askerin hikayesini anlatacak.



Milliyet


Geri Dön