12 / 05 / 2024

Bölük filmi kışla

Bölük filmi kışla

Yönetmen Aytaç Ağırlar'ın çekeceği ve Kaan Yıldırım, Hakan Kurtaş ve Alina Boz’un başrolünü paylaşacağı ‘Bölük’ filmi için beş yıl önce terk edilmiş bir kışla yeniden inşa edildi.

Bankacılık sistemi sil baştan değişiyor! Kiracı ve damada da kredi notu!

Açık Bankacılık uygulamasıyla bankacılık sistemi sil baştan değişecek. Bu yıl içinde bireysel tarafta uygulamaya girmesi hedeflenen Açık Bankacılık'la tüketicilerin verilerinin 3. tarafla paylaşılmasının önü açılmış olacak.

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak bölümler yıkılacak!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villadaki kaçak yapılan bölümlerin 15 gün içinde yıkılacağı açıklandı.

The Bo Viera'nın imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümleri yıkıldı!

Muğla Bodrum'da inşaatı durdurulan 365 villa ve 80 odalı oteli içeren 'The Bo Viera Projesi'nin imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkım işlemi tamamlandı... 

Muğla'da bir bölümü çöken tescilli yapı yıkıldı!

Muğla Bodrum Turgutreis Caddesi Kelerlik Mescit Sokak'ta yer alan bir bölümü çöken taşınmaz kültür varlığı niteliğindeki tescilli yapı iş makinesiyle yıkıldı...

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Muğla Büyükşehir'den 13.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Menteşe İlçesi'nde bulunan 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 24 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Milli Savunma Bakanlığı’na ait iki arazi Konya Büyükşehir'e devrediliyor!

Milli Savunma Bakanlığı’na ait olan 47. Mühimmat Bölük Komutanlığı ile 56. Bakım Fabrika Müdürlüğü’nün arazileri Konya Büyükşehir Belediyesi’ne devrediliyor

Muğla Büyükşehir'den 17.9 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Muğla Büyükşehir Belediyesi 4 ilçedeki 10 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10 Nisan 2018 tarihinde yapılacak..

Muğla Büyükşehir MUSKİ hizmet binası açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe İlçesi Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde inşaatı tamamlanan Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi binası açıldı.

Bölük filmi için kışla yeniden inşa edildi!

Yönetmen Aytaç Ağırlar'ın çekeceği ve Kaan Yıldırım, Hakan Kurtaş ve Alina Boz’un başrolünü paylaşacağı ‘Bölük’ filmi için beş yıl önce terk edilmiş bir kışla yeniden inşa edildi.

Muğla'da 12.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Köyceğiz İlçesi Beyobası, Akçaova ve Karamehmet Mahallesi'ndeki 5 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 12 milyon 662 bin 324 TL olarak belirlendi.

Muğla Büyükşehir'den 55 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, 2016 yılında gerçekleştirdiği çalışmalarla dikkat çekti.

Muğla Büyükşehir'den 250 milyonluk kredi anlaşması!

İl genelinde yatırımlarını hızlandıran Muğla Büyükşehir Belediyesi 2017 yılında yeni yatırımların başlangıcını yapmak üzere Dünya Bankası ile yaklaşık 250 milyon TL’lik kredi anlaşması yaptı.

Bölük filmi kışla Haberi

Bölük filmi kışla

Kaan Yıldırım, Hakan Kurtaş ve Alina Boz’un başrolünü paylaştığı, ‘Bölük’ filmi için beş yıl önce terk edilmiş bir kışla yeniden inşa edildi. Haftalarca gerçekleşen çalışmalarda kapı kollarından pencere camlarına kadar tüm eksikler 1,5 ay gibi kısa bir süre içinde tamamlandı. 


400 dönümlük arazi karış karış yeniden düzenlendi. Çalışmalara 51 kişil bir ekip eşlik etti. Kışla yapım aşamasında 600 metrekare cam, 20 metreküp kereste ve çeşitli boylarda 15 ton demir kullanıldı. Elektrik ve tesisat tekrardan yapıldı. 


Arazi zeminine 50 metreküp beton ve dört TIR dolusu mıcır dökümü yapıldı. Koğuş, er gazinosu, yemekhane gibi çekim alanlarında ve dış cephelerde kullanılmak üzere bin 500 kilo boya yapıldı. 


Fenomen olan, ‘İncir Reçeli’ aşk filmleri serisinin yönetmeni Aytaç Ağırlar bu film için yönetmen koltuğuna oturacak. 20 Ekim’de...